Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lányom nagyon rosszul...

13 éves lányom nagyon rosszul fogadta és reagalta le, hogy a 25 éves unokabatyja meleg. Mit tegyek hogy megértse?

Figyelt kérdés

Elmondtuk neki ma, végül is már 5 éve együtt él egy másik sráccal, előbb utóbb azért nem árt ha tudja, meg mar amúgy is gyanús volt neki ez az egész...

A reakciója rettenetesen elutasito volt. Valószínűleg szép lassan meg fog enyhülni. Én és a férjem, meg a 20 éves nagyobbik lányunk teljesen elfogadoak vagyunk ezzel kapcsolatban már az eleje óta.

Beszéljek róla még a kisebbik lányommal? Vagy hagyjam, hadd eméssze? Közeli a kapcsolatunk velük, ezért most nem vagyok biztos benne, hogy jól tettük, hogy elmondtuk neki. Lehet hogy később kellett volna?

2021. júl. 25. 22:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
30%

Joga van ezt érezni, úgy unom hogy amiért pl. Nem szívlelem a pride-ot homofób vagyok, amiért elfogadom őket, de hiszem hogy nem kell ezt pólót hirdetni és folyton hangoztatni( ahogy én sem teszem ezt hetetoként) homofób vagyok stb.

Lányotoknak is lehet ez a véleménye, de meg kell kérni hogy ezt persze tartsa magában és továbbra is legyen az uncsitesóval kedves, mert tudnia kell viselkedni.

2021. júl. 25. 23:48
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Elmúlik, főleg ha családtagról van szó. 13 évesen én is undorítónak gondoltam őket, tegnap meg ott akartam lenni a Prideon:D
2021. júl. 26. 00:29
 23/33 anonim ***** válasza:
32%
Mintha kicsit "szerelmes" lett volna a rokonba és most csalódott. Hagyd ülepedni, de azért majd pár nap múlva hozd elő, nehogy mérgében a ló másik felére essen.
2021. júl. 26. 09:15
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

ha ugy neveltetek volna, akkor nem is lenne kerdes hogy elfogadja, szoval valoszinuleg ti sem teremtettetek meg ehhez a megfelelo legkort, vagy tenyleg olyan barati tarsasagba kerult, ahol a homofobia a normalis, sot elvaras.

az hogy ismeritek az osztalytarsak szuleit, semmit nem jelent, a kornyezetemben tobb olyan fitalat ismerek, ahol a szulok jol szitualt orvos hazaspar, azt gondolnad hogy az intelligensebb reteg, es otthon a legduvabb zsidozas folyik, persze hogy utana a gyerek is azt fujja...

2021. júl. 26. 09:45
 25/33 anonim ***** válasza:
89%
Ez van, én azért elbeszélgetnék vele. Persze, az ő döntése, hogy viszonyul hozzájuk, de azt pl nem tűrném el, hogyha emiatt nyilvánosan pl családi eseményen megalázná az unokatestvérét.
2021. júl. 26. 10:08
 26/33 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk abban egyetértek egy korábbi kommentelővel, hogy egy 13 éves pisis gyerek véleménye pont nem érdekelne. Ha elkezd szájaskodni, annyit mondanék, hogy kutyakötelessége ezt tudomásul venni és meg ne halljak még egy ócsároló szót a testvérére, mivel nálunk ez nem szokás.

Nem tudom, neki mit kéne ezen annnnyira elfogadni. Az érthető, ha szokatlan, meghökkentő, akár elsőre ijesztő is neki, de a kérdés alapján annyit drámázik rajta, mintha legalábbis az ő barátjáról derült volna ki és fujj, mocskos homokosok.

2021. júl. 26. 14:23
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
A tolerancia azt jelenti, hogy elfogadod egy másik véleményét valamiről, akkor is, ha ez a tieddel ellentétes.
2021. júl. 26. 15:59
 28/33 kovpet ***** válasza:
26%
Szerintem is titkon tetszett neki a srác és most csalódott egy nagyot.
2021. júl. 26. 16:33
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tanulságos volt mindegyik. 👍
2021. júl. 26. 17:39
 30/33 anonim ***** válasza:
90%

“Édesanyád szült hulladékot te deneneralt nyomorék. De valószínűleg anyad is hulladék veled együtt, mert ilyet csak hulladék szül. Szép estét nyomi. 🥰“

Nekem ez a privat uzid volt tanulságos, tenyleg hulladek vagy :D

2021. júl. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!