13 éves lányom nagyon rosszul fogadta és reagalta le, hogy a 25 éves unokabatyja meleg. Mit tegyek hogy megértse?
Elmondtuk neki ma, végül is már 5 éve együtt él egy másik sráccal, előbb utóbb azért nem árt ha tudja, meg mar amúgy is gyanús volt neki ez az egész...
A reakciója rettenetesen elutasito volt. Valószínűleg szép lassan meg fog enyhülni. Én és a férjem, meg a 20 éves nagyobbik lányunk teljesen elfogadoak vagyunk ezzel kapcsolatban már az eleje óta.
Beszéljek róla még a kisebbik lányommal? Vagy hagyjam, hadd eméssze? Közeli a kapcsolatunk velük, ezért most nem vagyok biztos benne, hogy jól tettük, hogy elmondtuk neki. Lehet hogy később kellett volna?
Sajnos, ma annyira előtérbe került ez a téma, hogy mindenhonnan erről olvasni, hallani. A lányod ki tudja, melyik oldalról kap több információt.
Teljesen mindegy, korai volt-e elmondani, hiszen elmondtátok neki.
Ha nem napi szinten találkozik az unokabátyjával és nem foglalkoztok a témával, lehet enyhülni fog az elutasítása.
Hát remélem. Most utólag már banom, hogy megmondtam neki, csak kerdezgetett, aztán a végén már nyíltan megkerdezte és nem akartam tovább halogatni... Köszönöm a normális válaszokat, igazatok van. Nagyon remélem hogy tulteszi magát ezen. Nem beszélünk erről másokkal és másoknak, csak a szűk család tudja, de ez mégis a család belső ügye.
Azt is tudom hogy most csalódott, es még félig kislány. Igen az, valóban. De ilyen az élet.
Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!