Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lányom nagyon rosszul...

13 éves lányom nagyon rosszul fogadta és reagalta le, hogy a 25 éves unokabatyja meleg. Mit tegyek hogy megértse?

Figyelt kérdés

Elmondtuk neki ma, végül is már 5 éve együtt él egy másik sráccal, előbb utóbb azért nem árt ha tudja, meg mar amúgy is gyanús volt neki ez az egész...

A reakciója rettenetesen elutasito volt. Valószínűleg szép lassan meg fog enyhülni. Én és a férjem, meg a 20 éves nagyobbik lányunk teljesen elfogadoak vagyunk ezzel kapcsolatban már az eleje óta.

Beszéljek róla még a kisebbik lányommal? Vagy hagyjam, hadd eméssze? Közeli a kapcsolatunk velük, ezért most nem vagyok biztos benne, hogy jól tettük, hogy elmondtuk neki. Lehet hogy később kellett volna?

2021. júl. 25. 22:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Kérdés inkább arra irányul, hogy túl korai volt e neki elmondani. A másik lányunk 15 vokt amikor elmondta neki maga az unokatestver. Ő lereagalta annyival, hogy ok.
2021. júl. 25. 22:27
 12/33 anonim ***** válasza:
70%
13 évesen még félig kislány.
2021. júl. 25. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Azért elutasító, mert nem tapasztalt még ilyet. Az elején én is elég elutasító voltam a melegekkel szemben, mára már elfogadom és támogatom a melegeket, biszexeket, DE még a transzokat is. A legfontosabb, hogy lássa, hogy az unokabátyja ettől még ugyanaz az ember, szeretik egymást a fiúval és ti is ugyanúgy szeretitek, ha ezt látja, idővel enyhülni fog, legalábbis remélhetőleg.
2021. júl. 25. 22:33
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos, ma annyira előtérbe került ez a téma, hogy mindenhonnan erről olvasni, hallani. A lányod ki tudja, melyik oldalról kap több információt.

Teljesen mindegy, korai volt-e elmondani, hiszen elmondtátok neki.

Ha nem napi szinten találkozik az unokabátyjával és nem foglalkoztok a témával, lehet enyhülni fog az elutasítása.

2021. júl. 25. 22:37
 15/33 A kérdező kommentje:

Hát remélem. Most utólag már banom, hogy megmondtam neki, csak kerdezgetett, aztán a végén már nyíltan megkerdezte és nem akartam tovább halogatni... Köszönöm a normális válaszokat, igazatok van. Nagyon remélem hogy tulteszi magát ezen. Nem beszélünk erről másokkal és másoknak, csak a szűk család tudja, de ez mégis a család belső ügye.

Azt is tudom hogy most csalódott, es még félig kislány. Igen az, valóban. De ilyen az élet.

Köszönöm még egyszer.

2021. júl. 25. 22:37
 16/33 anonim ***** válasza:
77%
Gyerek még. Nem feltétlen fogja így gondolni később. Amúgy az is lehet, hogy benne is motoszkálnak ilyen érzések, és amiatt reagált így, mivel nekem több ilyen barátom is volt, akik nagyon ellenszenveztek a melegséggel, és később kijött, hogy melegek/leszbikusok, és így vezették le.
2021. júl. 25. 22:38
 17/33 A kérdező kommentje:
Napi szinten nem, de sűrűn találkoznak. Közel lakunk egymáshoz.
2021. júl. 25. 22:38
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Még nagyon éretlen. 13-15 évesen még én is nagyon beszűkült gondolkodású, intoleráns ember voltam.
2021. júl. 25. 22:43
 19/33 A kérdező kommentje:
😃 Én is erre gondoltam, hogy még éretlen. Amúgy tényleg az. Köszönöm neked is. Ma már nem olvasok több választ. Késő van. Joejt mindenkinek.
2021. júl. 25. 22:46
 20/33 anonim ***** válasza:
62%
mert aztan egy 13 eves véleményére nagyon adnék.. nagyon ra tartozik hogy egy felnőtt ember kivel bújik agyba. mondjuk te se vagy teljesen normalis, ilyet irni “mi se ropostunk az örömtől”.. nalam azt divat nezni hogy hogy viselkedik a masik ember, nem azt hogy kihez vonzódik. hulladek csalad
2021. júl. 25. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!