Milyen tanácsot lehet adni egy nőnek ebben a helyzetben?
Nővéremről van szó. Most lett nemrég 44 éves. Nincs neki egy gyereke sem, pedig nagyon szeretne már régóta. Úgy van vele, hogy ő csak a legtökéletesebb genetikájú férfitől szeretne. Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen férfiak nagy ívben elkerülik, első körben a külseje miatt, ha meg meg is ismerék, akkor a személyisége miatt. Emiatt nagyon le van törve mostanában. Voltak "udvarlói", az egyiket múltkor szemem láttára zavarta el, mert szerinte túl kövér és rusnya volt. (Tök átlagos férfi volt.)
Mit lehetne ilyen helyzetben tanácsolni neki?
24!
Nem.
25!
Akiről én írok, csonka családban nőtt fel, így eleve úgy indult, biztonságban akarja magát tudni. A fél ház- egész ház példa pedig a közös vagyon - magán vagyon esetre volt példa. Ha közösen vesztek házat, annak a fele jár mindkettőtöknek, ha egyedül veszel, a tied az egész.
26!
Örülök neki, még mindig csak egy példa volt. De továbbra is csak a fele lesz a tied egy esetleges válás esetén, nem az egész.
Nem ragoznám ezt tovább, még mindig csak a kérdezőnek volt példa a rokonom, nem az én kommentjeimre kell reagálni
32!
Arra reagálok, amit nekem írnak, b#sszus, te agytröszt
31.
Én arra írtam ezeket, hogy csak a fele, ezeknek a fele, több, mint egy lakás ára. Amúgy lényegtelen a kérdés szempontjából.kérdező, a nővérednek lassan fel kell fognia, hogy ez a hajó elúszott, ti ne tanácsoljatok neki semmit, majd magától rájön.
Van egy unokatesóm, ő is saját maga által írt "lista" alapján ment férjhez. Jól keresnek mindketten, van 3 gyerekük, de nem százas a dolog. A férje beszólogat neki, a gyerekekkel ordít, a pénzt egy fillérig elkölti, eltűnik néha otthonról. Az unokatesóm mindent lenyel, sose szól neki semmit vissza.
Tudod ki élne így! Ennyit a listákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!