Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tanácsot lehet adni...

Milyen tanácsot lehet adni egy nőnek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nővéremről van szó. Most lett nemrég 44 éves. Nincs neki egy gyereke sem, pedig nagyon szeretne már régóta. Úgy van vele, hogy ő csak a legtökéletesebb genetikájú férfitől szeretne. Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen férfiak nagy ívben elkerülik, első körben a külseje miatt, ha meg meg is ismerék, akkor a személyisége miatt. Emiatt nagyon le van törve mostanában. Voltak "udvarlói", az egyiket múltkor szemem láttára zavarta el, mert szerinte túl kövér és rusnya volt. (Tök átlagos férfi volt.)

Mit lehetne ilyen helyzetben tanácsolni neki?

2021. júl. 17. 08:41
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%

13.

Én fiatalon jöttem össze a párommal és sokat dolgoztam, hogy 30 évesen gyereket tudjak vállalni. Ez egy olyan ostoba kifogás. Valószínűleg egy elviselhetetlen nőszemély, akitől már fiatalon is menekültek a normális pasik.

2021. júl. 17. 09:47
 22/42 anonim ***** válasza:
64%
#21 arról nem is beszélve hogy párkapcsolatban is lehet önfenntartónak lenni. jól kereső mukát kell szerezni, vagy csinálni.
2021. júl. 17. 09:49
 23/42 anonim ***** válasza:
81%

21!

Nem így van, de akár le is lehet szállni róla, nem ő a téma, csak a kérdezőnek írtam le. Amúgy meg szuper, hogy te így oldottad meg, így legalább fele vagyon lesz a tiéd, ha váltok, tehát egy fél lakás- neki meg egy egész.

2021. júl. 17. 09:49
 24/42 anonim ***** válasza:
57%
Te a kérdező vagy egy másik profilról amúgy?
2021. júl. 17. 09:53
 25/42 anonim ***** válasza:
58%
23. Ki mondta, hogy elválnak? És, ha együtt építik fel, akkor miért csak egy fél jut az asszonynak és hogyan jut egy egész a hapsinak? Gondold át
2021. júl. 17. 09:54
 26/42 anonim ***** válasza:
88%

23.

Nem, egy kertes ház és egy Balatoni nyaraló fele, mellé a megtakarításunk és autóink fele. Tudod, mi kettenbhajtottunk ésbhajtunk most is. Amúgy nincs tervben a válás, köszönjük, elvagyunk a 2 gyerekünkkel.

2021. júl. 17. 09:55
 27/42 anonim ***** válasza:
56%

Pont hogy nem úgy kell hozzáállni hogy úgyis vége lesz a kapcsolatnak.

Akik közösen együtt teremtik meg a vagyont azok általában kitartanak egymás mellett.

2021. júl. 17. 10:02
 28/42 anonim ***** válasza:
87%
Hiába van lakása, meg ilyen ingóságai a 40-es nőnek, ha egy hárpia és senki egy második randi erejéig sem tudja elviselni őt. B#szhatja élete munkáját, na.😐
2021. júl. 17. 10:03
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

Semmi baj nincs az igényeivel. Legyen eltökélt, szorgalmas, és hozza egy szintre az általa kínált "csomagot" az elvárásaival.

A gond az, hogy ez huszon, harmincévesen működik még, de ha azt nézzük, hogy 44 évesen még elkezdi magát összeszdni, gyökeresen megváltozik az élete, eltelik 5 év és minden tökéletes lesz, akkor már majdnem 50 éves. Gyereket 50 évesen szeretnénk vállalni? Nem tudom.

2021. júl. 17. 10:14
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
Örökbefogadás nem játszik amúgy?
2021. júl. 17. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!