Miért nem költözik össze velem a barátom? Hatéve vagyunk együtt, de csak hétvégenként találkozunk. Tőlem 30 km-re dolgozik és az anyjával él. Én 36 éves vagyok ő 41. A fizetését az anyjának adja le, azt mondja minimálbérből nem tud engem is segíteni.
Figyelt kérdés
Van saját házam, a rezsit, a kaját, a hitelt én fizetem. Nagyon szeretjük egymást, de az anyját még se hagyja ott. Már többször szakítottam vele, legutóbb három hét után békültünk ki.2010. aug. 27. 16:37
11/15 anonim válasza:
Én viszonylag megértem hogy az anyagiak mitt sokan otthon élnek 40 évesen is vagy a családjával és a szülőkkel együtt,de könyörögöm ő 6 éve hülyit és anyucival él egyedül,ÚÚÚ.
12/15 anonim válasza:
nem akarlak megbántani de én már 30 évesen sem mentem volna bele egy ilyen hétvégenként csak randizgatunk kapcsolatba. 36 évesen meg pláne. ráadásul már 6 éve megy ez.keress egy normális önálló férfit.
13/15 anonim válasza:
Ne reménykedj,ez így marad életetek végéig.Vagy(bocs,ha gonosznak tűnök)anyuci élete végéig.
14/15 anonim válasza:
Jájjj! Anyuci pici fia! Menekülj, amíg nem késő! Ha annyira szeretne, már rég veled élne! Pláne úgy, hogy megtehetné.
Ennyi idősen nem élhettek úgy, mint a tinik, ezt jól látod.
15/15 anonim válasza:
Nem kezdek új fogalmazásba. A véleményemet megírták az előttem válaszolók, akikkel maximálisan egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!