Valoper beadasa a masik terhere? Hogy ot kotelezzek a dij megfizetesere
Nem gyanús, hogy az utolsó 3 választ én írtam?
Mindegy, elmondtam mit kell kérned vagy az irodán vagy megkeresed a neten.
Üdv egy bírósági dolgozó, jujjj 😘😘
Én egy új válaszoló vagyok, ezt írtad: "En csak gyes+csaladi+gyerektartast kapok(28000)."
Egy utolsó szar vagy kérdező: érzelmileg manipulálod az embereket, hogy segítsenek rajtad, aztán bejelented hogy amúgy BŐVEN van mit a tejbeaprítani mert alád tesz mindent a család - MEG HÁT MI IS BÍZZUK RÁD AZ ADÓFORINTJAINKAT.
És egy dolog, hogy az ember hibazik de te tök nyugodtan fogsz aludni mert olyan ostoba vagy, hogy fel sem fogod a cselekedeteid súlyát - azt se tudod mi a különbseg jogilag a szóbeli megállapodás meg a házasság között.
És vagy annyira öntelt picsa, hogy vagy valami gyerekes baromságot reagálj a sérült egód miatt vagy jól sajnáltatod magad, hogy kapjál válaszokat.
Remélem hogy kamukerdés, mert ha nem az, sajnálom, hogy leírták a választ mások.
Lehet jelenteni meg lepontozni, úgy szarom le ahogy te szarsz másokra.
Nemtudom miért támadjátok így le mások is vannak gyesen, nem kevesen! És igen ilyen helyzetben jó dolog , hogy a szülei számíthat.
A GYES úgyis max 3 év, dolgozhat utána még eleget, ez átmeneti dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!