Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mitévő legyek!...

Nem tudom mitévő legyek! Merjek segítséget kérni?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy nagyon egyedül vagyok, és magányos is. Vannak gondok, az egyébként is hiányos családomban. Párom nincs, barátaim alig. Viszont lenne egy régi gimis osztálytársam akivel pár hetente találkozunk. Őszintén szólva már nagyon ki vagyok merülve lelkileg az említett dolgok miatt, olyan kilátástalan a helyzet. Viszont nem tudom hogy megpróbáljak-e segítséget kérni ettől a baráttól, konkrétan. Félek hogy túl nagy teher lenne neki, illetve hogy neki nincs akkora szüksége rám, mint nekem rá (neki jóval több szociális kapcsolata van) nem akarom "zaklatni" .

Előre köszönöm a rendes válaszokat!

#barát #magány #Lelki kimerülés
2021. júl. 9. 20:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A legtöbbel egyetértek.

Viszont ( most biztos hálátlannak stb. tűnök) sokszor úgy érzem hogy ez nem lenne elég, olyan kell nekem aki szeret és én vagyok a mindene. Ez a hiány baromira fájdalmas.

2021. júl. 12. 17:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezt hívják úgy, hogy szerelem. Azért kell társaságba járni és nyitottnak lenni, hogy megtaláld. De lehet közösségi oldalakon és társkeresőn is ismerkedni, de még az utcán vagy a strandon is.
2021. júl. 12. 17:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Hmmm,teljesen igazad van.

Csak egy nem gyenge szociális szorongás eléggé hátráltató tud lenni...

2021. júl. 12. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell legyőznöd a cél érdekében. Átlépni a saját árnyékodat, mert csak nyerhetsz vele, rosszabb helyzetbe nem tudsz kerülni. Az emberek teljesen normálisak és jószándékúak, csak te eleve rosszat feltételezel róluk. Pedig mindenki ugyanolyan átlagember, mint te vagy, és mindenkinek megvannak a maga szorongásai.
2021. júl. 12. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, melyik városban élsz? Akár innen is találkozhatsz emberekkel egy kis levelezés után. Nem feltétlenül párkapcsolat miatt, csak hogy egyáltalán szokd az új helyzeteket. :)
2021. júl. 13. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Menj el terápiára.
2021. júl. 25. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Merni, merhetsz, de a kutya nem fogja a problémádat helyetted megoldani.
2022. jan. 18. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!