Volt aki utólag megbánta hogy férjhez ment?
nagyon aggasztó..biztos a hormonok szórakoznak velem..( 5 hós a kislányunk )
Szerintem ez az egyik ok (nálam okosabbak orvos, pszichológus mondták), másrészt most van időd gondolkodni mindenen. Szerintem jobb lesz a helyzet, ha visszamész dolgozni, nagy lesz a hajtás.
Ha a társad nem csalt meg, nem iszákos, dolgozik, szereti a gyereket és téged is úgy tűnik, hogy szeret, akkor legyél még türelmes.
Szerintem sokan csak a nagyjából igazit találják meg, akármilyen rosszul is hangzk, nem biztos, hogy gyerekkel a mostaninál jobbat találsz, a férfiak elég önzők. Nekem mindegyik elég egyformának tűnik a környezetemben. Ha feleségtől hallom, hogy mennyire dicséri aférjét, akkor is az jut eszembe, hogy nem a férje jobb, mint az enyém, hanem a nő él rózsaszín világban és elfogult.
Szerintem is a hormonok játszanak veled,egy kicsit a szülési depresziohoz hasonlitanám.a párod oda van dolgozni,te egyedül a kicsivel,és ha haza jön ,akkor esetleg fáradt,vagy a gyerekkel törödik,és nem veled?
Biztos hpgy a szeretet éhség okozza ,figyeld meg jobban magad,és rá fogsz jönni,mi a baj
A "szeretetéhség" jó szó a helyzetedre és az érzéseidre.
A férfiakat is oktatni kellene a nők szervezetében bekövetkező változásokra, de nem is biztos, hogy hajlandóak lennének elmenni egy ilyen tanfolyamra.
Vannak nők, akik a szülés után elemezni kezdik a helyzetüket, lehet, hogy ez is egy természetes állapot. Vannak, akik annyira jól érzik magukat, hogy még kettőt akarnak szülni, mások rájönnek, hogy nem elég képzettek a gyerek neveléséhez, és tanulni akarnak, mások úgy vélik, hogy sok pénz kell a gyerek neveléséhez és ha addig nem is, de most hirtelen sok pénzt akarnak keresni és visszarohannak dolgozni.
Mindenki megváltozik a terhességtől és a szüléstől, csak másképp.
Ahol több volt korábban is a nézeteltérés, ott a nő részéről megjelenhet a megbánás érzése, ami később lehet, hogy teljesen elmúlik.
A kivárásos taktika még nagyon fontos ebben az időszakban, nem szabad elhamarkodottan dönteni!!!
*Ha a társad nem csalt meg, nem iszákos, dolgozik, szereti a gyereket és téged is úgy tűnik, hogy szeret, akkor legyél még türelmes.
Ez azért k*va kevés a boldogsághoz.
Szerintem meg egy normális, dolgozó nem iszákos és idegbeteg férj, aki törődik a családjával, elég a boldogsághoz!
A hangsúly a törődésen van!
Amúgy meg szerintem is a hormonok piszkálnak. Majd ha visszamész dolgozni, akkor jobb lesz!
én is erre gondoltam majd ha visszamegyek melózni biztos elmúlik...remélem
KÖSZI A VÁLASZOKAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!