Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb testvérek! Ti mennyit...

Idősebb testvérek! Ti mennyit foglalkoztok/foglalkoztatok az öcsikével/hugicával? Imádjátok őket, vagy inkább nyűg a nyakatokon? Milyen közös programokat tudtok csinálni, és mennyi a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Szerencsére jóban vagyok a húgaimmal, de kíváncsi vagyok, más is így van-e ezzel kapcsolatban.

Előre is köszönök minden választ!

2010. aug. 26. 21:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem szabályosan gyűlölt a bátyám, állandóan vert.XDD Én meg mindig mondogattam, hogy ezt még egyszer amikor felnőtt leszek nagyon megfogja bánni:D Hát végül is. 24 éves létére most harmadikos a gimiben XDDDDDDD szóval végül tényleg neki lett rosszabb élete. Gyerekek, ne drogozzatok, mert a drog rossz, és aki drogozik, az 24 évesen a középsuli padjait fogja koptatni! Ja és :"aki füvezik az hippi, és a hippik tök bénák." By Eric Cartman, South Park. Köszönjük!
2011. júl. 22. 21:33
 22/27 anonim ***** válasza:
nekem egy 4 éves hugom van én 18 vagyok. régen mindig kitettem a szobámból mert pakolt szét meg csak úgy bejött meg elvette a cuccaimat, de aztán olvastam egy gyerek verős történetet és megfogadtam hogy soha nem leszek vele szemét. Azóta jól elvagyunk :) igaz néha kiakadok rá a hülyeségei miatt,de attól tudja, hogy szeretem :) bármire képes lennék érte.:)♥♥
2011. júl. 22. 22:01
 23/27 anonim ***** válasza:

Sosem voltunk jóban, és a helyzet csak mérgesedett az idők folyamán, mára már rendőrségi ügyünk is van, feljelentettem, mert rám támadt... Pedig csak 1,5 évvel idősebb nálam.

20/L

2011. júl. 22. 22:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Phu,22:59 ez durva...Na,akkor sorolom,nekem van egy bátyám 28 éves,egy féltestvérem (öcsém,7 éves lesz),és egy mostoha tesóm ,Ő is srác,fiatalabb tőlem...Szüleim elváltak anno,így lettünk elegen :D Bár ami azt illeti nem bánom,szeretem Őket,kis öcsémre sokszor vigyáztam én is,szerencsére mindegyikükkel jól kijövök,szóval megvagyunk :)Mondjuk én mindig is egy ikertesót szerettem volna,dehát nem jött össze :D
2011. júl. 22. 23:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Jah igen,21 vagyok,az utolsó voltam :)
2011. júl. 22. 23:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Az én húgom 3 évvel fiatalabb, a szüleinknek nem volt túl sok ideje foglalkozni velünk, úgyhogy én tanítottam írni, olvasni, számolni, én etettem, meséltem neki, én hoztam/vittem óvodába, iskolába, szórakozni, hozzám fordult a problémáival, mindig többet tudtam róla, mint a szüleink. Bármikor tűzbe mennék érte, és azt hiszem ez talán kölcsönös lehet, de ilyenekről nem beszélünk, túl büszkék vagyunk:D A legfontosabb személy az életemben.

Már felnőtt (24 éves), nagyon nehéz volt megbarátkozni a tinikorral és azzal, hogy más lesz fontos az életében, elköltözik, a saját lábára áll, de azt hiszem mindig támogattam és segítettem, tanácsot adtam, amiben tudtam. De így is voltak néha olyan döntései, hogy a falat kapartam tőle, olyan butaságnak tartottam:) Végül minden jól alakult, büszke vagyok arra, amilyen lett, és hogy ebben nekem is szerepem lehetett, nagyon különleges lány, persze a hibáival együtt:) A gyerekek kirepülnek.. El sem tudom képzelni, hogy bírják ez ki a szülők..:D

2011. júl. 23. 12:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi, leszámítva a szokásos testvéri kis vitákat, nagyon jóban vagyunk.
2011. júl. 23. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!