Idősebb testvérek! Ti mennyit foglalkoztok/foglalkoztatok az öcsikével/hugicával? Imádjátok őket, vagy inkább nyűg a nyakatokon? Milyen közös programokat tudtok csinálni, és mennyi a korkülönbség?
Szerencsére jóban vagyok a húgaimmal, de kíváncsi vagyok, más is így van-e ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönök minden választ!
Nekem ket lanytesom van, a noverem 2 evvel idosebb nalam, vele beszelo viszonyban vagyunk "csak", o egy nagyon komoly lany, a hugommal viszont, aki 4 evvel fiatalabb nalam, nagyon jol megvagyunk. Ugyanolyan orultek vagyunk, tok jokat szoktunk hulyeskedni, szinte mindenben egyetertunk, mindenrol ugyanaz a velemenyunk. Nagyon szeretem. (A noveremet is nagyon szeretem, csak ot mashogy/masert.)
20/L
Hat ..hogy is mondjam mi mindig jol kezdjuk a dolgokat ,elvagyunk hulyulunk aztan verekedes csunya beszed a vege -.-" o 12 eves fiu en meg 15 eves lany...
Egyszeruen hihetetlen vele egyutt egy levegot szivni...Persze ha valami szarba keveredik ...lefejeznek erte akarkit...Es meg ha nem is neki van igaza a masikkal szemben akkor is ot vedenem...Hiaba hogy kinem allhatom...Ver vizze nem valik -.-"
Sajnos xd xd xd :P:PPPP::D:DD:
10 éves öcsém van, jaj, én nagyon szeretem. Néha az agyamra megy, mert még olyan gyerekes, de akkor is, tök szeret engem, én is őt, olyan kis bolond:D Ilyen kis pufi, amivel mindig szívatom, mert régebben én is az voltam, de ő sokat is eszik és így poénkodunk a husiján:D Olyan poénjai vannak már most, hogy sírva röhögünk tőle. Régebben el akartam adni a bolhapiacon, de már ahogy nő, egyre normálisabb lesz. Egyébként régen sokat foglalkoztam vele, tanítottam olvasni, meg ilyenek, meg emlékszem, egyszer, mikor 4-5 éves volt, rám bízta anya, hogy vigyázzak rá, de beleültettem egy babakocsiba, amiben a kutyáimat tologattam régen és kitoltam a ház elé, ő meg elvolt:D
16L
Az én övsém csak egy évvel fiatalabb... mondjuk az nem gátolta meg anyűékat abban, hogy velem vigyáztassanak rá, és ha vmi hülyeséget csinált (amit szóltam, hogy ne tegyen meg), akkor engem vettek elő, hogy én vagyok az idősebb, miért engedtem meg neki... -.-...
Egyébként meg kb. semmilyen a kapcsolatunk... csak akkor kedves, meg akkor lehet vele beszélgetni, ha kell neki vmi (falazás, pénz, segíteni becsukni az ajtót, amikor bringával megy, angolban segítség stb.), egyébként meg csak szekálni tud.
21/l
Az öcsém 11 éves, és 14 vagyok. Egy suliba járunk, ő ötödikes, és nyolcadikos vagyok. Ha mérges vagyok rá, akkor betojinak hívom :D Egyébként zseni-nek. (mert hogy okos :)
Imádom... Semmi pénzért nem engedném el... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!