Gyermekét elvesztett anya tud még valaha fájdalom nélkül élni?
Az én nagymamán 6 gyermeket vesztett el.3-al elvetélt még 12 hetes koruk előtt.A másik 3 -ból 1, pár órát élt. 1, pár napot, 1 pedíg 1 hetet.Van 3 gyermeke,az én anyukám és 2 nagybátyjám.A mai napig nagyon szomorú néha még sír is ha szóba kerülnek,vagy ha kimegyünk a temetőbe.
Én is átérzem a fájdalmát,bár nekem könnyebb, első gyermekem 9 hetesen (magzatként) vesztettem el,szőrnyű kínzó fájdalom volt.Élni sem volt kedvem.Aztán teherbe estem újra,rettegtem végig de itt a fiam aki boldoggá tett.Még most is fáj és sokszor eszembe jut az első baba,akkor előveszem a pozitív tesztet és a zárókat és egyéb papirokat (már csak ez maradt nekem,és az emlék képek az UH-ról)és kisírom magam.Most újra kismama vagyok,tele félelemmel de bízom benne hogy ő itt akar maradni velünk és a tesójával.
A /kedves/ hozzászólónak aki olyannyira tiszteli egy anya gyászát hogy mégjobban a földbetiporja,annak azt üzenném hogy kívánom hogy soha ne kelljen ezt a fájdalmat átélned,és tanulj meg bölcsebb lenni és ha kell csendben maradni.Nem baj ha nem egyezik a véleményed,csak tudd mikor és hol tedd ezt közzé.
Elnézést hogy hosszú lett.Őszinte részvétem és sok szerencsét kitartást boldogságot kívánok a jővőre nézve.
Az én testvérem 23 évesen halt meg, minden "testi" előzmény nélkül... A diagnózis: Szívhasadás+tüdőembólia :( A pszichopata volt vőlegénye fenyegette, üldözte, meglopta, teljes rettegésben volt hónapokon keresztül. Addig nem akart hazaköltözni (albérletben lakott egyedül 200 km-re tőlünk), mert azt mondta, nem akar megfutamodni. Amikor mégis hazajött, hogy anyáék közelében legyen, másnap meghalt... talán érezte, hogy valami történni fog, előtte este még a naplóját is elégette...
Azóta is nagyon nehéz az egész családnak, pedig ez már 10 éve történt. De a volt vőlegény azóta is a közelünkben van, az orvosok szerint a sok stressz okozta a halálát a nővéremnek... Szerintetek milyen érzés lehet anyukámnak amikor ez a pasi jópofizik neki? :(
Előző voltam... elfelejtettem részvétemet kifejezni, mert magával ragadtak az emlékek :(! Én 10 éves voltam akkor, anya azt mondja, hogy csak az tartotta életben, hogy engem még fel kell nevelniük...
Szerintem egy másik baba enyhíti a gyászt, de megszűnni soha nem fog, az angyalkád emléke mindig megmarad. Kívánom, hogy mielőbb legyen egy egészséges babád, és megtaláld a boldogságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!