Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hozza ide a gyereket,...

Miért hozza ide a gyereket, ha utána csak nekem van rá gondom?

Figyelt kérdés

Mostohatestvéremnéknél tavaly született kisbaba, 16 hónapos.

Aranyos, cuki és nem egy totyogóra vagyok féltékeny, de amit a nevelőapám csinál vele, az egyszerűen nevetséges. Folyton idehozza haza, hozzánk, hogy "unokázik", amíg a lánya elmegy bevásárolni, fodrászhoz, vagy akárhová. Ezzel még nincs is baj.

De az unokázás nála kimerül abban, hogy elhozza, aztán leteszi nekem, mert hogy ő fáradt, játsszak már én a gyerekkel. Tegnap is ugyanezt csinálta. Előtte értem haza Budapestről, most végeztem a vizsgáimmal, fáradt is voltam, másnapos is voltam, arra vágytam, hogy a hűvös, besötétített szobában aludhassak. Erre megjelenik a gyerekkel, hogy hozta és hogy menjek már ki vele medencézni, mert ő mindjárt indul a barátaival valahová és pakolja a cuccát össze, nem ér rá most erre. Mondom de akkor minek hoztad el? Erre nekem támad, hogy miért, az unokája, tán baj, hogy itt van?!

És ebből már máskor is volt gond, hogy elhozta, utána rám lett sózva a gyerek és kérdezte tőlem a lánya, hogy miért nálam van, meg hogy nem érti, az apja minek erőlteti, hogy elhozza, adja oda neki, ha utána 5 percet nem hajlandó rá figyelni és nekem csinál gondot, programot. Mert a lányával meg azért veszekszik, hogy ő miért nem bízza rá többet a gyereket... Hát pont ezért.

Régen a lányával kapcsolatos láthatás is ugyanez volt, hogy hozta hozzánk minden hétvégén, függetlenül attól, hogy nekem éppen sokat kellett volna tanulni, nyelvvizsgára készültem, beteg voltam, vagy akármi. Hozta, utána meg ő elvonult és játsszunk együtt, őt hagyjuk békén, mert hétvége van, fáradt és pihenni akar. Volt olyan, hogy az apámmal közös nyaralásról hozattak haza, mert itt volt a lánya és nélkülem unatkozott... Most ugyanezt csinálja, csak az unokájával.

2021. júl. 4. 14:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es, tévedsz. A ház, medencéstől, mindenestől az anyámé.

Én egyetemre járok még, a hónap nagyobb részét Budapesten töltöm. Most végeztem a vizsgákkal, a 40 fokban minek dekkoljak egy lakásban a város közepén, amikor itthon van az összes barátnőm, tudunk fürdeni, medencézni, napközben is bulizgatni?

2021. júl. 4. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy anyukádat nem meri ugráltatni. Miért nem mondod el neki, hogy mi a helyzet? Hátha rászólna a férjére, hogy ez nem így működik, ahogy ő elképzeli..
2021. júl. 4. 16:16
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
9-es, ha a nevelőapáé lenne a ház, akkor nem írta volna a kérdező, hogy ha anyukáját b...szogatná a nevelőapja az unokázással, akkor a nevelőapa hamar a ház elé szórva találná a ruháit.
2021. júl. 4. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

Én is azt akartam írni, mint a 12-es, csak elolvastam a válaszokat.

Beszélj anyáddal, majd ő rendet vág!

2021. júl. 4. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj anyukáddal és a gyerek anyjával is (mondjuk ha tényleg képesek voltak hazarángatni gyerekként az apuddal közös nyaralásról, mert a mostohatesó unatkozott, elég magasan lehet anyád ingerküszöbe, ha nem az ő vérét szívják). A nevelőapád egy pofátlan élősködő, ezt nem kell tűrnöd.
2021. júl. 4. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ideje a képébe mondani, hogy mit gondolsz, lehet utána picit másként fog gondolkodni.
2021. júl. 4. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Még jó hogy van ez a kategória, mert az extrém alacsony vérnyomásom legalább felmegy tőle.

Elképesztő hogy mik vannak! Én felvenném hangfelvételre ahogy mondja épp hogy vigyázzak én a gyerekre, aztán felhívnám a lányát és lejátszanám neki a gyűjteményt. Egyébként ha nem kisbabáról lenne szó fognám és ott hagynám, de nyilván egy babával ezt nem lehet megtenni. Nagyon szemét helyzet ez.

De anyukádnak is kéne szólnod, áss alá a f.szkalap nevelőapádnak, ahogy csak tudod fordítsd anyád ellene, aztán majd húzhat a bús francba :))

ilyen helyzetben kígyónak kell lenni sajnos

2021. júl. 5. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg egyszer otthagyja neked, hivd fel a pici anyjat, hogy menjen erte mert neked dolgod van.
2021. júl. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!