Szóba állnátok a 18 éve nem látott apátokkal?
Gyerekkoromban elváltak a szüleim, apám úgy gondolta, hogy a feleségével együtt a gyerekeitől is elvált, teljesen megszakadt a kapcsolat, nem volt ránk kíváncsi, gyerektartást sem fizetett, most eszébe jutott, hogy van gyereke, fel akarja venni a kapcsolatot, de én nem vagyok rá kíváncsi, nem tud olyant mondani, ami érdekelne, nem tudja megmagyarázni az elmúlt 18 évet, erre nincs kifogás, ez egy helyrehozhatatlan helyzet, tudom, hogy csak azért hagyott el minket, mert a szabad élet fontosabb volt a családnál, csak azt nem tudom, hogy akkor minek csinált gyereket, húzott volna inkább gumit.
Szóval én nem vagyok rá kíváncsi, csak azt szeretném tudni, hogy ti szóba állnátok vele?
én megtettem, de felesleges volt. semmit nem tanult, nem fogott fel az egészből, semmit nem értett. elkezdett pl. beszélni a GYEREKEIről. érted, mintha én nem az lennék... semmit nem kérdezett rólam, vagy tőlem, csak ilyeneket, hogy van-e jogsid. mondtam, nincs, erre a fejét rázta.
hát, köszönöm, azóta nem nagyon "barátkozom" vele.
úgy látom, eléggé elzárkózol előle. ha ilyen állapotodban keres fel, akkor nagyon jónak kell ahhoz lennie, hogy legalább a legkisebb érdeklődést kiváltsa belőled. ez valószínűleg nem fog összejönni, úgyhogy sztem hanyagold még ezt a találkozást.
bár mindig mindenre van esély...
19:17-es vagyok
Meg fogod bánni. Őszintén mondom, tapasztalat.
Lehet, hogy évekkel később, de meg fogod. Megbocsátani tudni kell.
Butaság azt hinni, hogy a gyűlölet annak árt, akire irányul. Hidd el kérdező, nem a másiknak, hanem magadnak ártasz ezzel az érzéssel.
Bocsáss meg apádnak -valóban nagy hibát követett el, de ki tudja, más téren, te is elkövethetsz még baklövést, és milyen jó lesz, ha valaki nyújtja feléd a kezét, nem fordul el tőled mindenki-, ezzel a te lelked felszabadul, neki ugyan megmarad súlyos kőnek, de hagyd, hogy valamennyit törleszthessen (ha akar és tud).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!