Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire zárkózott?

Figyelt kérdés

Van egy elég fura unokabátyám, 28 éves most de ennyire zárkózott embert nem ismerek mást. Otthonról dolgozik, informatikán belül, de már vírus előtt is otthonról dolgozott, szóval ez nem új dolog.

Viszont konkrétan például ha megyünk hozzájuk, vagy bárki más megy hozzájuk akkor szobájából sem jön ki, nagyon nagyon ritka, hogy látni lehessen. De aztán mamája mondta, hogy például idén tudomása szerint még a falut sem hagyta el, de kapun kívül sem nagyon megy ki.

Amennyire tudom mikor családtagjai bevásárolnak ilyesmi, akkor meghozatja amire szüksége van, aztán ennyi kb, szóval még boltba sem jár igazából.

Pedig amúgy semmi baj nincs vele, mármint külsőleg, vagy úgy természetileg, februárban például pont sikerült úgy mennünk, hogy kinn volt konyhában, akkor beszélgettünk egy 10 percet, aztán visszavonult szobájába.

Elvileg egy valaki van, akihez néha át szokott menni beszélgetni, de amúgy semmi több, ha szociális életről nézzük.

Nyilván feszegetni sosem akartam, mert nem árt senkinek, csak olyan furcsa. Mi vesz erre rá valakit, főleg huszonévesen, hogy ennyire zárkózottan éljen?

2021. jún. 30. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne tudna? Csomóan szüzen is megélik az öreg kört vagy mire gondolsz? 😀

Meg az is lehet nem muszájból van egyedül, hanem mert nem akar se kapcsolatot se szexet. Mert ilyen is van állítólag.

2021. jún. 30. 23:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam, hogy fogalmazzam, szóval, hogy férfiak is kibírják azért nélküle.
2021. jún. 30. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Nekem öcsém totál ugyan ilyen.

Ő nem akar párkapcsolatot,nem igényli.

Szex miatt pedig nem fog tartani valakit.

Neki is 1-2 haverja van,de van olyan,akit évekig nem lát,néha beszélgetnek neten.

Nem mindenkinek a szex meg a közös programok a családdal az életcélja.

Én mondjuk nem is értem,hogy ilyen baromi dög melegben,pl kinek van kedve még menni valahová?

Sok család is hasonlóan él,csak annyi,hogy egy fedél alatt élnek,de ugyanígy semmiféle program nem teszi ki az életüket,max tv-net,filmek,sorozatok.

Főleg,ha dolgoznak,sokat,akkor hogy?

A legtöbb 30-as is hasonlóan él,van,aki már hamarabb így él,vagy egyedül vagy családdal.

2021. júl. 1. 04:33
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Talán mert nincs megfelelő ember rá. Én az ő korában angyalokkal beszéltem, mert az emberek túl balgák voltak egy érdemi beszélgetésre.
2021. júl. 1. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Vannak ilyenek igen. Erősen introvertáltak. Feszengenek társaságban és úgymond lemerülnek. Lehet hogy csajra szuksege lenne de egyszeruen annyira zárkozott, hogy így az sem megy neki. Nem egyszeru az ilyenek elete az biztos:)
2021. júl. 1. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Én is rettentően zárkózott vagyok, ha tehetném, ki sem mozdulnék sehová :D Van párom, aki extrovertált, na és ez egy kicsit segít nekem is, de bizony néha még ő is zavar, hogy menne ide-oda :D (városon-kantonon belül pl túrázni)
2021. júl. 1. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!