Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mamám iszonyatos...

Mit tegyek ha mamám iszonyatosan megvert?

Figyelt kérdés

Anyával lementünk hozzá,mert vittünk le neki dinnyét.Tudniillik hogy evészavarom van, de gyógyulóban haladok.A családom nem érti,hogy ez nem olyan egyszerű hogy azt mondják "egyél".Szóval anya vágta félbe a dinnyét,erre mamám rámordított hogy egyek belőle, de mondtam hogy köszi nem, hiszen mégcsak most kezdtem a gyógyulást és az eredeti összeírt evéstervemet is nagyon nehéz betartani,örülök ha azt sikerül,nem még pluszba dinnyét enni.Erre a mamám megint ordibált folyamatosan.Én felálltam és indultam volna ki, erre megfogta a hajamat és elkezdett engem rángatni,folyamatosan pofozott és a falnak vágott.Közbe anya leszedte rólam és azonnal mentünk haza.Nagyanyám utánamordította hogy haljak meg a gc...be és bárcsak meghalnék,anorexiás k... meg hogy megöl meg kitapossa a belem.(Teljesen magyar)

Nem tudom miért ilyen.Valami spirituális klubba van benne és emberek járnak hozzá hogy "megtisztítsa őket" és azt hiszi démon szállt meg vagy mit tudom én,mindig valami sötét erőkről vagy mikről magyaráz.Az a rossz hogy nem bírjuk megszakítani vele a kapcsolatot mert anyáék válnak és ő ad pénzt az új lakásra.Nem tudom mit tegyek,nagyon rosszul vagyok és fáj a fejem meg hányingerem van.Olyan mintha mindjárt összeesnék

2021. jún. 29. 12:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
25%
Minden napra jut egy iylen drámatagozatos kérdése. Amúgy van egy nagyon jó kis dolog ami sokszor előjön: Gyakorta válaszolgat úgy a kommentekre, hogy kettőskereszttel kezdve és utána a szám. Ebből már fel elhet ismerni. Egyébként ha jól rémlik régen a szexualítás részlegen is előszeretettel talált ki történeteket.
2021. jún. 29. 22:01
 42/51 anonim ***** válasza:
20%

#41 na igen. Gondolom éhes a figyelemre, azért kapott már ennyi kommentet, meg azért irkál ő is.

Múltkor is 150 valameddig mentek a kommentek, valami kamu kérdésre..

Csak hát ugye néhány ember nem akar rosszat, így próbál neki valamit írni.

De ez már a pofátlanság legalja. Valakinek valóban ilyen a családja (sajnos), ő meg ezzel vicceskedik..

2021. jún. 29. 22:11
 43/51 anonim ***** válasza:
44%
Pff, én meg benyaltam. Még sajnáltam is.
2021. jún. 29. 22:13
 44/51 anonim ***** válasza:
58%

#41, nem tűnt még fel, hogy így szokás hivatkozni arra a hsz-re, amire válaszolsz?

Ipari kémnek még ne állj be!

2021. jún. 30. 01:13
 45/51 anonim ***** válasza:
19%
Nem tünt fel, hogy rendben, hogy más is szok így, de ez az egyén erről felismerhető, a lényege, hogy mindig kitalál valami tényleg kacifántos történetet, aztán várja a kommenteket. Ahogy írtam, régen a felnőtt részlegen játszotta ugyanezt. :D
2021. jún. 30. 01:36
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi a probléma? Nem mész oda többet, pont.
2021. jún. 30. 10:20
 47/51 anonim ***** válasza:
26%
Egyébként, csá, szóköznélküli :D Téged MINDENKI megver, múltkor apád vert össze, előtte anyád.
2021. jún. 30. 10:20
 48/51 A kérdező kommentje:
Eddig semmi ilyen jellegű kérdést nem írtam ki.Undorító hogy egyből hazug vagyok.Miért olyan hihetetlen ez? Az nyilvánvaló hogy nem megyek többet oda, de anya meg jóba van vele és félek hogy csak úgy beállít...
2021. jún. 30. 16:01
 49/51 anonim válasza:
76%

Nincs esetleg olyan tanárod akivel jóban vagy a suliból? Esetleg vele beszélhetnél, illetve iskolapszichológussal majd.

Ők majd elbeszélgetnek anyukádékkal, ha az sem segít akkor gyámügy, de ennél rosszabb úgy sem lehet.

Támogatniuk kellene, egyrészt az anorexiával kapcsolatban is, plusz családon belüli erőszak áldozata lettél, amit a törvény büntet.

Tudom nehéz most neked, mert azt gondolod , ők a rokonaid , a családod és ezt megtehetik, de nem, nem tehetik meg, neked jogod van segítséget kérni .

Kitartás, erős vagy! Minden oké lesz!

2021. júl. 1. 09:13
 50/51 anonim ***** válasza:
79%
Ez fixen kamu, unalmas a nyári szünet?
2021. júl. 4. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!