Elváltként 2 gyerekkel van még esélyem párt találni?
Figyelt kérdés
Ismertek olyanokat akiknek sikerült?2021. jún. 25. 12:38
11/19 anonim válasza:
Nekem 1 gyerekkel sem sikerült, másnak meg 3-4 gyerekkel is simán. Nincs erre recept. Esély az van.
12/19 anonim válasza:
A tanítványom családja a következőképpen néz ki: anya + saját 2 gyerek, apa +2 saját gyerek és van egy közös ikerpárjuk. Tehát 6 gyereket nevelnek.
13/19 anonim válasza:
Van, de legyünk őszinték: jelentősen csökkenti a vonzerődet. De azért ezzel tisztában vagy, szóval ha reálisan állsz hozzá, akkor van.
14/19 anonim válasza:
Anyámnak három gyerekkel sikerült.
15/19 anonim válasza:
Sógornőmnek sikerült többször is.. A jelenlegi párjával úgy jött össze, hogy az előző kapcsolataiból már volt 6 gyereke. Azóta szült még 2-őt s mostaninak.
16/19 anonim válasza:
Án kapásból tudok három ilyen családot is, ahol így alakult, hogy már voltak külön gyerekek mikor összejöttek.
17/19 anonim válasza:
Igen van esélyed. Kevesebb ugyan mintha nem lenne gyereked és a koruktól függően nem lesz egyszerű menet.
18/19 anonim válasza:
Igen, anyumnak sikerült 15,17 éves "gyerekekkel". Úgy hogy nem feltétlenül kell aggódni. Persze nem mindegy, hogy a tieid hány évesek, két nagyon kicsi gyerek mellett azért ez sokkal körülményesebb.
19/19 anonim válasza:
Anyumnak én vagyok a negyedik gyerek. Azóta is egyik több éves kapcsolatból a másik több éves kapcsolatba megy. És mióta élek, egyre normálisabb emberekkel ismerkedik össze. Mindegyik érezhetően jobb az előzőnél. Most 54 éves, és mint általában, megint egy 10-16 évvel fiatalabb férfival van együtt. Dúl a szerelem, az önismereti fejlődés, stb.
Csak a személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!