Ha egy számotokra ismeretlen lány az alább felsorolt dolgokat tudja a párotokról, mit gondolnátok?
Szóval mit gondolnátok, hogy ha egy vadidegen csaj folyamatosan olyan infókat közölne veletek a párotokról e- mailben vagy pl. egy netes fórumon ..stb., amelyeket nem tudhat az internetről . a szülei nevét, a helyet ahol és amerre lakik, a szülei lakhelyét, képe lenne róla, ami nincs fenn az iwiwes vagy facebookos adatlapján, hogy mióta vagytok együtt, hogy tudja, hogy rendszeresen jártok a Balcsira ... ilyenek.
(Ja, és teljesen mindegy, melyik szereplője vagy mellékszerplője lehetek egy ilyen történetnek, légyszi ne azt találgassátok.)
Nem hiszem, hogy az lenne a szitu, hogy nyomozót bérelt, de a párodnak köze nincs hozzá, mert akkor egyenesen elküldené a sunyi pics.ába. De úgy tűnik valamiért lapít. Szerintem a szeretője volt. Lehet, hogy csak egyszeri eset volt, és a lány akart többet is, ezért teszi most ezt. De ne legyél olyan naív, hogy itt semmi nem volt. Aki ribizi a másik csajt, annak meg főleg fogalma sincs arról, hogy ez a lány tudott-e arról, hogy a srácnak van bnője.
Én is voltam hasonló helyzetben. Egy munkahelyem volt az illetővel, és engem is megszerzett magának. Persze nem arról volt szó, hogy én szerető vagyok. Rajtam kívül még jó néhány kolléga nővel is ezt csinálta úgy , hogy mi nem tudtuk egymásról (persze idővel ez kiderült) A hab a tortán pedig az, hogy otthon volt a kis felesége. Fogalmam sincs hogy csinálta, hogy mindenkire jutott ideje, hogy senkinek ne legyen feltünő, de sikerült neki (1 darabig) Szóval vannak ffiak, akik egész jól ügyeskednek. Az én történetemben sem érzem azt, hogy bármelyikünk ribi lett vna, mivel nem is tudtunk egymásról. (ennek is van története, hogy miért nem tudott senki a másikról, ezt is jól kiügyeskedte az illető)
nekem ez elég bizonyíték lenne a megcsalásra, hogy a párom hallgat...
Nem ismerik az anyósék. És mi 5 éve járunk.
éS mondom, a párm tudja, ki. én is tudom a nevét meg ami fenn van róla az iwiwen. Nem régi exbarátnő.
És egyik ismerősöm, barátaink se ismerik.
Szia! Rettenetes érzés lehet. A leányzóról az a véleményem, hogy egy gyáva, beszűkült életet élő beteges ember. Ha valóban lenne közöttük valami, akkor konkrétan elmondaná, hogy szakíts a pároddal. Szerintem hajt a kedvesedre, de a párod nem adja be a derekát. Tudod a férfiaknak jó ha fényezik az egojukat, lehet ezért nem szól a leányzónak. Én a hölggyel közölném, hogy nem érdekel milyen információkat tud a kedvesemről, inkább egyértelműen mondja meg mit akar tőlem, s miért közli velem milyen dolgokat tud a szerelmemről.
A páromnak elmondanám, hogy zavar ez a dolog, s ha szeret, akkor tegyen ez ellen. Mérgező lehet egy ilyen ember, s ez senkinek sem hiányzik. Tudod, a legrosszabb annak a nőnek lehet. Gondolj bele, mikor ezeket írja, mennyi méreg lehet a lelkében, így élni hosszútávon nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!