Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy számotokra ismeretlen...

Ha egy számotokra ismeretlen lány az alább felsorolt dolgokat tudja a párotokról, mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval mit gondolnátok, hogy ha egy vadidegen csaj folyamatosan olyan infókat közölne veletek a párotokról e- mailben vagy pl. egy netes fórumon ..stb., amelyeket nem tudhat az internetről . a szülei nevét, a helyet ahol és amerre lakik, a szülei lakhelyét, képe lenne róla, ami nincs fenn az iwiwes vagy facebookos adatlapján, hogy mióta vagytok együtt, hogy tudja, hogy rendszeresen jártok a Balcsira ... ilyenek.

(Ja, és teljesen mindegy, melyik szereplője vagy mellékszerplője lehetek egy ilyen történetnek, légyszi ne azt találgassátok.)

2010. aug. 26. 11:39
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Hidd el, ezzel nagyon nehéz lesz együtt élni, ha nem fogja ez a csaj abbahagyni az írosgatásait. Saját tapasztalatból mondom. Engem másfél éve zaklat (mondjuk így) a volt szeretőmnek a volt barátnője. Hol velem volt a pasi, hol meg vele. Volt időszak amikor én tudtam róla, ő meg nem én rólam. (De én erről hallgattam.) Aztán mikor minden kiderült, onnantól kezdte a zaklatását, hogy én hogy szálljak le róluk. Én miért tehettem arról, hogy a pasija hozzám is járt? Na mindegy, később mikor én voltam neki, ő volt az én hátam mögött. Persze ő mindig tudatta velem hol levélben, hol sms-ben, hogy most ők mikor, hogyan és mit csináltak (szex). Már dec. óta nem is vagyunk együtt, mert szültem neki egy babát, aki immár egy hónapos, és neki nem kell, de a csaj még mindig nem hagy békén. Azt sem tudom, hogy most mi van köztük, mert sokszor hazudott, még akkor is írt mikor nem is voltak együtt. Egész terhességem alatt zaklatott. Sokszor már teljesen kivoltam tőle. Ez a pasi sem tett soha semmit ellene, hogy vége legyen ennek a zaklatásnak. Hiába kértem ezerszer is. Még szülés után a kórházban is írogatta a hülyeségeit, hogy ők milyen jól megvannak. Na az ilyen miért csinálja ezt? Remélem érthető volt ez a kis történet. Úgyhogy én is azt gondolom amit már többen írtak, hogy valami lehetett köztük, és azért nem meri leállítani. Mennyire kavarnak fel ezek a levelek? Nem mondom, hogy ne törődj vele, mert tudom nehéz nem felvenni a dolgokat. Talán egyszer megunja, én is ebben reménykedek.
2010. aug. 26. 13:05
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy az lenne a szitu, hogy nyomozót bérelt, de a párodnak köze nincs hozzá, mert akkor egyenesen elküldené a sunyi pics.ába. De úgy tűnik valamiért lapít. Szerintem a szeretője volt. Lehet, hogy csak egyszeri eset volt, és a lány akart többet is, ezért teszi most ezt. De ne legyél olyan naív, hogy itt semmi nem volt. Aki ribizi a másik csajt, annak meg főleg fogalma sincs arról, hogy ez a lány tudott-e arról, hogy a srácnak van bnője.

Én is voltam hasonló helyzetben. Egy munkahelyem volt az illetővel, és engem is megszerzett magának. Persze nem arról volt szó, hogy én szerető vagyok. Rajtam kívül még jó néhány kolléga nővel is ezt csinálta úgy , hogy mi nem tudtuk egymásról (persze idővel ez kiderült) A hab a tortán pedig az, hogy otthon volt a kis felesége. Fogalmam sincs hogy csinálta, hogy mindenkire jutott ideje, hogy senkinek ne legyen feltünő, de sikerült neki (1 darabig) Szóval vannak ffiak, akik egész jól ügyeskednek. Az én történetemben sem érzem azt, hogy bármelyikünk ribi lett vna, mivel nem is tudtunk egymásról. (ennek is van története, hogy miért nem tudott senki a másikról, ezt is jól kiügyeskedte az illető)

nekem ez elég bizonyíték lenne a megcsalásra, hogy a párom hallgat...

2010. aug. 26. 13:05
 43/57 anonim ***** válasza:
Itt valami sántit,több ponton is.Ha én lennék a szerető,és be akarok fűteni a pasi alá nem ilyeneket mondogatnék mint ő...mert a lakhelye,meg ilyesmik,ezek olyan dolgok amiket egy ilyen fanatikus megtudhat akárhonnan.Én a helyébe olyanokat irnék hogy pl. a tel. száma,ha hivott mikor,smsek,hol volt ekkor meg akkor,nyilván ha te ugy tudod hogy 6 hó 18án focizni volt,de küzben meg velem volt,akkor biztos hogy az orrod alá dörgölném...érted?nem elég személyesek az infók,ez nem bizonyiték,lehet hogy mégis inkább hinni kéne a párodnak,és ő meg azért nem foglalkozik vele,mert nem akar lesüllyedni a szintjére.Mit kéne csinálnia,verje meg?
2010. aug. 26. 13:06
 44/57 A kérdező kommentje:
utolsó : tudja a tel.számát. de az pont nem számít, mert azt viszont tényleg mindenki tudja.
2010. aug. 26. 13:11
 45/57 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig egy még mindig szerelmes exbarátnő. Anyósékat kérdezd meg, ismerik-e, és ha igen, hát...kérdezz rá a barátodnál, hogy miért kellett hazudni. Ha nem, akkor passz. :(
2010. aug. 26. 13:13
 46/57 A kérdező kommentje:

Nem ismerik az anyósék. És mi 5 éve járunk.

éS mondom, a párm tudja, ki. én is tudom a nevét meg ami fenn van róla az iwiwen. Nem régi exbarátnő.

És egyik ismerősöm, barátaink se ismerik.

2010. aug. 26. 13:16
 47/57 anonim ***** válasza:
nekem gyanus. lehet, hogy megcsal vele, lehet hogy valami régi titokzatos sztorival kapcsolatos amiről a párod nem szivesen mondd semmit. én mindenesetre elkezdnék nyomozni kicsit utána. ha kell, felkeresném a lakhelyén is a csajt és elbeszélgetnék vele. vagy nyomoznék a pasim után, mert ha ő nem mondd semmit de mégis fura az egész és a csaj mindent tud róla, akkor simán meg is csalhatott vele akár régebben akár most és a csaj lehet betegesen szerelmes belé. nem lehet tudni.... de mondom, de talán felkeresném a csajt, hogy néz ki, ki az és elbeszélgetnék vele hogy mit akar a pasimtól és honnan ismeri. a másik lehetőség meg hogy nyomozol kicsit a pasid után. hova megy ha nincs veled, e-mail, stb. nem szép dolog, de nagyon furcsa ez az egész....
2010. aug. 26. 13:23
 48/57 anonim ***** válasza:

Szia! Rettenetes érzés lehet. A leányzóról az a véleményem, hogy egy gyáva, beszűkült életet élő beteges ember. Ha valóban lenne közöttük valami, akkor konkrétan elmondaná, hogy szakíts a pároddal. Szerintem hajt a kedvesedre, de a párod nem adja be a derekát. Tudod a férfiaknak jó ha fényezik az egojukat, lehet ezért nem szól a leányzónak. Én a hölggyel közölném, hogy nem érdekel milyen információkat tud a kedvesemről, inkább egyértelműen mondja meg mit akar tőlem, s miért közli velem milyen dolgokat tud a szerelmemről.

A páromnak elmondanám, hogy zavar ez a dolog, s ha szeret, akkor tegyen ez ellen. Mérgező lehet egy ilyen ember, s ez senkinek sem hiányzik. Tudod, a legrosszabb annak a nőnek lehet. Gondolj bele, mikor ezeket írja, mennyi méreg lehet a lelkében, így élni hosszútávon nem lehet. :)

2010. aug. 26. 13:24
 49/57 A kérdező kommentje:
Utolsó : de ha hajtana rá valaki, miért titkolná előttem 8 hónapig ?
2010. aug. 26. 13:33
 50/57 anonim ***** válasza:
Változtass e-mail címet, telefonszámot, zárd ki az iwiw-en, és akkor talán nem tud veled többé kommunikálni. Ezek után már esetleg nyugalmad lesz, ne gyanakodj tovább.
2010. aug. 26. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!