Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy számotokra ismeretlen...

Ha egy számotokra ismeretlen lány az alább felsorolt dolgokat tudja a párotokról, mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval mit gondolnátok, hogy ha egy vadidegen csaj folyamatosan olyan infókat közölne veletek a párotokról e- mailben vagy pl. egy netes fórumon ..stb., amelyeket nem tudhat az internetről . a szülei nevét, a helyet ahol és amerre lakik, a szülei lakhelyét, képe lenne róla, ami nincs fenn az iwiwes vagy facebookos adatlapján, hogy mióta vagytok együtt, hogy tudja, hogy rendszeresen jártok a Balcsira ... ilyenek.

(Ja, és teljesen mindegy, melyik szereplője vagy mellékszerplője lehetek egy ilyen történetnek, légyszi ne azt találgassátok.)

2010. aug. 26. 11:39
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
HA egy munkahelyen dolgoztak..esetleg belenézett a párod aktáiba ahol személyes adatok vannak stb, lehet azért nem mondja ki ez a lány mert te is ismered, ha a páorndak a munkahelyén volt laptopja vagy számitogépe azon személyes fotok lehet a fotokat onnan szerezte.
2010. aug. 26. 12:10
 22/57 A kérdező kommentje:

De amúgy úgy tűnik, hogy ez egy értelmes lány, 2 nehéz egyetemet végzett, kapott külföldi ösztöndíjat, ennyit tdok róla a netről. Amúgy kb. havonta csinálja , de már 8 hónapja. És azt is írta már tucatszor, hogy engem megcsaltak és a párom hazudós és hogy ő nem tudott rólam.

Azt nem értem, mi oka lehet a páromnak arra, hogy semmit ne tegyen a helyzet ellen.Nektek rosszul esne ?

2010. aug. 26. 12:10
 23/57 A kérdező kommentje:

JAj, nem, nem szerezhette a párom aktáiból az infókat, mert konkrétan nem egy helyen voltak, csak onnan ismeri. Ez biztos, hogy nem a munkhelyről és nem a laptopjáról tudja.

100 %.

Akkor már rég megnyugodtam volna.

2010. aug. 26. 12:12
 24/57 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám, hogy a párom vele csal
2010. aug. 26. 12:13
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudott rólad? Ne viccelj, mi ez, ha nem megcsalás? Ennyire vak nem lehetsz. :\
2010. aug. 26. 12:21
 26/57 anonim válasza:
ez durva...Egyik ismerőstől sem tudhat meg ennyi mindnet:S
2010. aug. 26. 12:22
 27/57 anonim ***** válasza:
Háát ha nem a munkahelyről szerezte az infokat, és aztis mondta a lány h a párod csal..akkor egy utolso ötletem támadt. a párod megcsalt, de meggondolta magát és otthagyta a lányt mert buntudata volt miattad és mert szeret a lány ezt nem tudta elfogadni és igy akar bosszut állni, és a párod ezlrt nem tesz semmit mert fél hogy kiderül hogy félrelépett. nem a párod ellen akarok beszélni nem azért irtam le csak ha a többilehetoség kivan lőve akkor ez jutna végül az eszembe
2010. aug. 26. 12:23
 28/57 A kérdező kommentje:

Sajnos ezer százalék, hogy nem egyéb úton jutottak hozá az infók, hanem vagy páromtól vagy egy állati közeli ismerőstől. De ilyen nincs szerintem, pedig azóta is ezen gondolkodom. És amúgy se adnának ki ilyen infókat. Meg a csaj tök más városban nevelkedett, régi ismerőseink se lehetnek.

Együtt tudnátok ezzel élni ? Én azt teszem, de nem tudom, jól teszem-e.

Az a baj, hogy az is lehet, hogy alapból egy rendes meg normális lány, csak valami ezt váltotta ki belőle. Persze ezt lenne a legnehezebb elfogadni, könnyebb azt gondolni, hogy egy őrült szemét.

De a párom miért lapít ? Bármikor eléűllhatna, hogy hagyaj abba.

Hiszek a páromnak . Rosszul teszem ?

meg mág tud más privát infókat is.

2010. aug. 26. 12:29
 29/57 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem egy munkahelyről nem tud ennyi infót megszerezni, főleg ha nem közvetlen kollegák voltak. Szerintem megcsalt vele a párod, a lánynak kamuzott valamit, hogy szakítófélben vagytok vagy esetleg már szakítottatok is. Lehet, hogy ki akarta csak próbálni a lányt, hogy jobb-e nálad, aztán ha igen, vele marad, ha nem, akkor meg veled. Tudom, hogy ez így durván hangzik, de nekem volt egy pasim, aki ezt csinálta szó szerint, azért jut ez eszembe. Szóval a lány rosszabb volt az ágyban, mint te, ezért kidobta, és veled maradt. A lány érthető módon megsértődött, és azt akarja, hogy kiderüljön az eset. Figyelj, nem hiszem, hogy van olyan idióta, aki egy számára teljesen közömbös távoli kollegájának a barátnőjét zaklatja. Ez nonszensz. Munkahelyen amúgy is gyakoriak az ilyen gyorsan jövő, gyorsan menő "kapcsolatok". Lehet, hogy a lánynak beadott valami halandzsát, aztán szegény full szerelmes lett bele. Amúgy ne gondold, hogy ezt rosszindulatból írtam, tényleg vannak ilyen férfiak (mondom, átéltem), és általában azok, akik elsőre a legmakulátlanabbnak tűnnek, akiről a legkevésbé tudnád elképzelni a dolgot.
2010. aug. 26. 12:30
 30/57 anonim ***** válasza:

12.30 vagyok, folytatás:

amúgy ha nem lenne vaj a füle mögött, már rég megkereste és helyre tette volna a lányt. Csak nem meri megtenni, mert fél, hogy akkor kitálal. Be van sz.arva, nem tudja mit csináljon, ezért inkább csendben lapít.

2010. aug. 26. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!