Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy számotokra ismeretlen...

Ha egy számotokra ismeretlen lány az alább felsorolt dolgokat tudja a párotokról, mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval mit gondolnátok, hogy ha egy vadidegen csaj folyamatosan olyan infókat közölne veletek a párotokról e- mailben vagy pl. egy netes fórumon ..stb., amelyeket nem tudhat az internetről . a szülei nevét, a helyet ahol és amerre lakik, a szülei lakhelyét, képe lenne róla, ami nincs fenn az iwiwes vagy facebookos adatlapján, hogy mióta vagytok együtt, hogy tudja, hogy rendszeresen jártok a Balcsira ... ilyenek.

(Ja, és teljesen mindegy, melyik szereplője vagy mellékszerplője lehetek egy ilyen történetnek, légyszi ne azt találgassátok.)

2010. aug. 26. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Együtt tudnátok élni egy ilyen esettel vagy szerintetek ez hosszabb távon eléggé mérgező lehet egy kapcsolatra ?

Lehet emellett ugyanúgy jó érezni magunkat ?

2010. aug. 26. 12:38
 32/57 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék ezzel együtt élni. Mindenképpen tiszta vizet szeretnék önteni a pohárba. Valami itt nagyon nem kerek.

A bogár már benne lenne a fülemben. Ha párod nem ismeri azt a csajt, akkor elküldhetné a sunyiba. Furcsa, hogy miért nem teszi.

2010. aug. 26. 12:40
 33/57 anonim ***** válasza:
szerintem ha ezt nem tisztázzátok nem éri meg egyutt lenni megmérgezi az egészet:S beszélj a pároddal hogy legyen egyenes és őszinte
2010. aug. 26. 12:41
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Mondanál pár olyan dolgot, persze nem konkrétat, csak vázlatosan, hogy mik azok a privát infok pl.? Ismeri az anyajegyeit? Kedvenc kajáját? Vagy kutyája nevét? Vagy???
2010. aug. 26. 12:41
 35/57 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy indult legalábbis valami, de végülis a kis ribi hoppon maradt, bosszúból meg szánalmas módon megpróbálja a meglévő kapcsolatot megfúrni. Tipikus irigy liba, ha ő nem boldog, akkor a másik se legyen az. Nem kell felülni neki, közöld vele hogy még ha volt is vele valami, a párod téged szeret és veled van, úgyhogy hagyjon téged és titeket békén, le lehet szállni rólatok, nem vagy vevő se rá se az "infóira".
2010. aug. 26. 12:43
 36/57 A kérdező kommentje:

Utolsó : hát ha ilyen testi jegyekre gondolsz : pl. tudta, h az egyik fogsorán van egy speciális, egyedi fog (nem részletezem,mi).

a többiről már írtam.

2010. aug. 26. 12:44
 37/57 anonim ***** válasza:

Sokan írták,hogy arra gondolnának,hogy a párod megcsal.

Most,mindenki erre gondolna először,de ha másképp,esetleg naivan gondolkodunk akkor lehet,hogy a csaj egy magán nyomozót bérelt, és mondja ezeket az infókat, hogy azt hidd, van a párodnak szeretője, és szakítsatok, a csaj nagy örömére aki összeakar(t) jönni a barátoddal,így már csak össze kell jönniük,az akadály (vagyis Te) el van tüntetve tehát ha a párodnak bejön a csaj már össze is jöttek.

Rafinált kis ötlet lenne, szerintem vannak emberek akik képesek ezt megtenni...

2010. aug. 26. 12:49
 38/57 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék a sráccal maradni. Ha neki semmit nem jelent, már rég le kellett volna állítania, számodra is bizonyítható módon, hogy te is megnyugodj. Ő ezt a helyzetet szerintem élvezi (?). És mi van akkor, ha tényleg a csaj mond igazat, félrelépeget a srác? Végülis ha más város, akkor azt csinálnak ott, amit akarnak. Ha valaki az én párom titkos fogékszeréről tudna ..? háát, szerintem ez biztosan nem egy ismerőstől van. Én azt mondanám a barátomnak, hogy "öntsön tiszta vizet a pohárba!"
2010. aug. 26. 12:52
 39/57 anonim ***** válasza:

12:41-es vagyok. Én kérdeztem, hogy milyen privát dolgokat tud.

Na, ha a fogsorával kapcsolatban tud valamit, akkor megdőlt a magánnyomozó teória is.

Azért nem vagyunk a filmekben, hogy még a fogorvosához is eljutott a nyomozó aki kiadta az infot.

Egyre inkább az az érzésem, ahogy mindent elolvasgattam, hogy a párodnak kapcsolata volt/van (de inkább volt) ezzel a zaklató csajjal. Kb. olyan 1 éven belül történhetett a dolog, azért zaklat 8 hónapja.

2010. aug. 26. 12:55
 40/57 anonim ***** válasza:

Ugyan már, nem Amerikában élünk, hogy magánnyomozót béreljen valaki egy ilyen esetre...

Elég ciki ez a történet, az hogy lapít a párod még dob rajta egy nagyot.

ha önmagadban letisztázod, hogy kész vagy megbocsátani, ha megcsalt esetleg, akkor állj a párod elé és kérd, hogy most az egyszer legyen őszinte és utána felejtsétek el az egészet.

De ez ne maradjon így függőben, mert később minden kis összezördülésnél előjöhetnek a régi sérelmek...

2010. aug. 26. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!