Ha egy számotokra ismeretlen lány az alább felsorolt dolgokat tudja a párotokról, mit gondolnátok?
Szóval mit gondolnátok, hogy ha egy vadidegen csaj folyamatosan olyan infókat közölne veletek a párotokról e- mailben vagy pl. egy netes fórumon ..stb., amelyeket nem tudhat az internetről . a szülei nevét, a helyet ahol és amerre lakik, a szülei lakhelyét, képe lenne róla, ami nincs fenn az iwiwes vagy facebookos adatlapján, hogy mióta vagytok együtt, hogy tudja, hogy rendszeresen jártok a Balcsira ... ilyenek.
(Ja, és teljesen mindegy, melyik szereplője vagy mellékszerplője lehetek egy ilyen történetnek, légyszi ne azt találgassátok.)
Együtt tudnátok élni egy ilyen esettel vagy szerintetek ez hosszabb távon eléggé mérgező lehet egy kapcsolatra ?
Lehet emellett ugyanúgy jó érezni magunkat ?
Én nem tudnék ezzel együtt élni. Mindenképpen tiszta vizet szeretnék önteni a pohárba. Valami itt nagyon nem kerek.
A bogár már benne lenne a fülemben. Ha párod nem ismeri azt a csajt, akkor elküldhetné a sunyiba. Furcsa, hogy miért nem teszi.
Utolsó : hát ha ilyen testi jegyekre gondolsz : pl. tudta, h az egyik fogsorán van egy speciális, egyedi fog (nem részletezem,mi).
a többiről már írtam.
Sokan írták,hogy arra gondolnának,hogy a párod megcsal.
Most,mindenki erre gondolna először,de ha másképp,esetleg naivan gondolkodunk akkor lehet,hogy a csaj egy magán nyomozót bérelt, és mondja ezeket az infókat, hogy azt hidd, van a párodnak szeretője, és szakítsatok, a csaj nagy örömére aki összeakar(t) jönni a barátoddal,így már csak össze kell jönniük,az akadály (vagyis Te) el van tüntetve tehát ha a párodnak bejön a csaj már össze is jöttek.
Rafinált kis ötlet lenne, szerintem vannak emberek akik képesek ezt megtenni...
12:41-es vagyok. Én kérdeztem, hogy milyen privát dolgokat tud.
Na, ha a fogsorával kapcsolatban tud valamit, akkor megdőlt a magánnyomozó teória is.
Azért nem vagyunk a filmekben, hogy még a fogorvosához is eljutott a nyomozó aki kiadta az infot.
Egyre inkább az az érzésem, ahogy mindent elolvasgattam, hogy a párodnak kapcsolata volt/van (de inkább volt) ezzel a zaklató csajjal. Kb. olyan 1 éven belül történhetett a dolog, azért zaklat 8 hónapja.
Ugyan már, nem Amerikában élünk, hogy magánnyomozót béreljen valaki egy ilyen esetre...
Elég ciki ez a történet, az hogy lapít a párod még dob rajta egy nagyot.
ha önmagadban letisztázod, hogy kész vagy megbocsátani, ha megcsalt esetleg, akkor állj a párod elé és kérd, hogy most az egyszer legyen őszinte és utána felejtsétek el az egészet.
De ez ne maradjon így függőben, mert később minden kis összezördülésnél előjöhetnek a régi sérelmek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!