Mit csináljak? Félek nagyon!
Figyelt kérdés
Apám munkatársa rácsapott többször is a fenekemre és fogdosott is, aztán felkellett mennem vele lifttel ahol tovább fogdosott és elkérte a számom aztán megpróbált lekapni... Ami szerencsére nem sikerült mivel össze estem... Szüleimnek nem merek szólni mivel nem hinnék el nekem... Költözés közben volt ez szerencsére már 300km-re vagyok a férfitól.
L
2021. jún. 20. 18:57
31/31 A kérdező kommentje:
Egy picit de ugye apukám felőli nagyszülők háza és mondjuk nem panel és nem albérlet lenne akkor vegyük meg 8,4 millióért és így lett egy kis falusi házunk meg azt az 1 barátnőm is otthogytam
2021. júl. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!