Lányok, mennyire fontos nektek a humor? Mennyire vicces a férjetek, élettársatok?
Figyelt kérdés
A páromról jutott eszembe a kérdés. Ő ilyen igazi mókamester, ha vele vagyok folyton nevetek. Állandóan kifigurázza a gyengéimet, minden hibámat kiforgatja, cikiz...nem csak engem, másokat is. Persze ezt nem durván hanem úgy ahogy azt még "illik"...
Tudtok mesélni vicces beszólásokat? történeteket?
Én gyakran veszekedni sem tudok vele, mert ökörködik.
Persze amilyen vicces néha olyan komoly tud lenni.
Fontos ez szerintetek?
2010. aug. 25. 21:57
21/26 anonim válasza:
Aki nem bírja,hogy vicceljenek rajta/vele,annak baj van az önértékelésével! Ha nem sértő,akkor még elgondolkodtató is lehet a viccelődés. Az viszont már baj,ha valaki nem tud viccelődni vagy nem érti a viccet,és mindig komoly akar lenniés ezt várja el a párjától is. Humor nélkül sokkal nehezebb az élet!
22/26 anonim válasza:
Kis humorológia:)
A humor életolaj, látszólagos feszültségkeltéssel valóságos feszültségoldást ér el. Van pozitív és negatív humor. A pozitív: Nem rajtad, hanem veled/érted nevetek!
23/26 anonim válasza:
én is bírom, ha humoros, de a párom egyáltalán nem az. főleg magán nem tud nevetni, meg amúgysem egy nagy mókamester. nem az hogy túl komoly, csak hát nincs jó humora. néha szoktunk is ezen röhögni...
24/26 anonim válasza:
Na azt meg kimondottan szeretem, ha egy pasi egy kicsit gúnyos. Engem az sem zavar, ha valaki rajtam gúnyolódik, de persze egy bizonyos határon belül. Csak amíg megmarad csipkelődésnek, és nem lesz belőle sértegetés.
25/26 anonim válasza:
szeretem az ilyen vicces embereket, de azt hiszem hosszú távon nem tudnék együtt élni velük. férjemnek van humora, néha jó beszólásai, de nem az a 24 órában mókázós. így pont jó
26/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, jó volt olvasni mindenki hozzászólását
2010. aug. 26. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!