Lányok, mennyire fontos nektek a humor? Mennyire vicces a férjetek, élettársatok?
A páromról jutott eszembe a kérdés. Ő ilyen igazi mókamester, ha vele vagyok folyton nevetek. Állandóan kifigurázza a gyengéimet, minden hibámat kiforgatja, cikiz...nem csak engem, másokat is. Persze ezt nem durván hanem úgy ahogy azt még "illik"...
Tudtok mesélni vicces beszólásokat? történeteket?
Én gyakran veszekedni sem tudok vele, mert ökörködik.
Persze amilyen vicces néha olyan komoly tud lenni.
Fontos ez szerintetek?
22:12
Nem is arról van szó hogy most egyik poént a másikra gyártja és idétlenkedik, meg folyton vicces akar lenni.
Csak hogy észreveszi az összefüggéseket, tud frappánsat, kedveset mondani, ironikus néha és hasonlók.
Nekem meg van öniróniám szóval értem, ha a párom kicsit kifiguráz és nem bántóan hanem szeretetből teszi, szóval nem zavar:)
Szerintem valaki nem ettől lesz gyerekes vagy sem. Mondjuk ha átcsap infantilisbe, az már más tál tészta:P :)
Szerintem igenis fontos a humor, néhány helyzetet nem is lehet nélküle kezelni.
Mondok egy példát, barátommal "romantikus" estének indult, boroztunk náluk, végül előkerült a jó testes vörösborra egy igazi erdélyi házipálinka, szóval kellően be voltunk csípve, mikor kialakult egy kis vita. Mindegy, mi az alapja, nem felületes veszekedés volt. Gondoltam egy jó 10 perces csönd után, hogy elmegyek pisilni, majd haza, hagyom az estét a fenébe. Leültem a wc-re, és véletlenül (először a kapcsolat alatt, hogy hallotta:) ) egy AKKORÁT szellentettem, hogy a 2-vel alattunk lakó is belepirult.. Bennem persze egy világ omlott össze, kimerészkedtem vörös fejjel, ő a nevetéstől a kezébe temette az arcát, mikor hallotta hogy kijöttem, egymásra néztünk, és úgy elkezdtünk röhögni hogy az nem igaz:) Egy komoly embernek talán tetézte volna a veszekedést egy ilyen nőietlen húzás:) Persze a mai napig szivat vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!