Normális dolog ez? Minden fontosabb a szüleimnek nálam = (
Tegnap reggel megbetegettem köhögök lázas vok meg zsong a fejem szarul érzem magam :( Mondtam tegnap a szüleimnek vigyenek el orvoshoz erre ők letudták annyival h vegyek be egy lázcsillapítót, és ha ma is beteg leszek majd ma elvisznek… reggel felkelek apám már elment mondom anyámnak h naon szarul érzem magam jó jó elvisz mielőtt megy melózni. Fél óra múlva keresem sehol senki autó se sehol, f@szán itthagyott :/ Felhívom, megkérdem mi van, erre ő h jajj bocs elfelejtette (???) mert annyi dolga van a melóban h az járt az eszében. Meg h menjek el egyedül mondtam h nem tok mert oan szarul érzem magam meg tök jól esik h ők b@sznak rám. Erre h ne hisztizzek tom h mennyi dolga van (mindig sok dolga van…) és h majd hazaugrik értem vmikor. Azóta is ugrik… meg is dögölhetnék felőle :/ Meg is érdemelnék! Most mit csináljak? És mi van ha este 8kor esnek haza mert szoktak olyat?? Miért fontosabb mindig minden nálam ez más családoknál is így megy? =( Naon felhúztam ezen magam
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!