Normális dolog ez? Minden fontosabb a szüleimnek nálam = (
Tegnap reggel megbetegettem köhögök lázas vok meg zsong a fejem szarul érzem magam :( Mondtam tegnap a szüleimnek vigyenek el orvoshoz erre ők letudták annyival h vegyek be egy lázcsillapítót, és ha ma is beteg leszek majd ma elvisznek… reggel felkelek apám már elment mondom anyámnak h naon szarul érzem magam jó jó elvisz mielőtt megy melózni. Fél óra múlva keresem sehol senki autó se sehol, f@szán itthagyott :/ Felhívom, megkérdem mi van, erre ő h jajj bocs elfelejtette (???) mert annyi dolga van a melóban h az járt az eszében. Meg h menjek el egyedül mondtam h nem tok mert oan szarul érzem magam meg tök jól esik h ők b@sznak rám. Erre h ne hisztizzek tom h mennyi dolga van (mindig sok dolga van…) és h majd hazaugrik értem vmikor. Azóta is ugrik… meg is dögölhetnék felőle :/ Meg is érdemelnék! Most mit csináljak? És mi van ha este 8kor esnek haza mert szoktak olyat?? Miért fontosabb mindig minden nálam ez más családoknál is így megy? =( Naon felhúztam ezen magam
16/F
Ténylegn me szép dolog, hogy így itt hagytak, de te is elmehetnél egyedül...
én először 12 évesen mentem orvoshoz..
15/L
Ti honnan tudjátok hogy ez csak egyszerű megfázás?..
Akármi lehet..Komolyabb is..
Ez nem normális így, el kellett volna hogy vigyenek..
Nincs valami haverod aki elkísérne az orvoshoz, hogy ne egyedül mászkálj lázasan?
velem tavaly volt baj...
reggel felekek rosszul vok,apum volt otthol mer anyu korán ment melozni.Mondom apumnak h nem mek suliba...kérdi mér:közbe hivott haver h merre vok,mert várt a városba h menjünk suliba..
lementem,mentem hányni..ekkor mondta h menj dokihoz..
elmentem...beutaltak a kórházba..ekkor már anyu jött is el a melo helyéről...mentünk kórházba...délután felvettek bent voltam 3napig..azóta jobban figyelnek rám is...
Ja végül is megkérhetek egy havert tök jó h rájuk jobban számíthatok mint a szüleimre...
Am meg tényleg nemtom h nátha vagy mi, ezért akarok elmenni orvoshoz :P
Kedves Anyámasszony katonája!
Te, figyi, nem tartod cikinek, hogy 16 éves létedre itt rinyálsz? Én soha, senkivel nem szoktam így beszélni, de megáll az eszem, hogy egy 16 éves fiú - mert hogy nem férfi, az tuti - itt -"sír", hogy ő lázas, és így nem tud elmenni otthonról. Igen, eléggé égő, hogy ebből ekkora problémát csinálsz. Én is voltam lázasan orvosnál, sőt, lábujjtöréssel is egyedül mentem el, képzeld! De olyan is volt, hogy úgy meghúzódott a derekam, hogy ki sem bírtam egyenesedni, és mégis elmentem tök egyedül az orvoshoz. Jelentem, túléltem!
Ne játszd el a nagyhalált, mert nem fogsz meghalni. A tüneteid alapján náthás vagy influenzás lehetsz, az pedig nem halálos betegség.
Hát, ha ez nem kamulevél, akkor viszont az egyik legcikibb, amit valaha itt olvastam.
Szedd már össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!