Normális dolog ez? Minden fontosabb a szüleimnek nálam =
(
Figyelt kérdés
Tegnap reggel megbetegettem köhögök lázas vok meg zsong a fejem szarul érzem magam :( Mondtam tegnap a szüleimnek vigyenek el orvoshoz erre ők letudták annyival h vegyek be egy lázcsillapítót, és ha ma is beteg leszek majd ma elvisznek… reggel felkelek apám már elment mondom anyámnak h naon szarul érzem magam jó jó elvisz mielőtt megy melózni. Fél óra múlva keresem sehol senki autó se sehol, f@szán itthagyott :/ Felhívom, megkérdem mi van, erre ő h jajj bocs elfelejtette (???) mert annyi dolga van a melóban h az járt az eszében. Meg h menjek el egyedül mondtam h nem tok mert oan szarul érzem magam meg tök jól esik h ők b@sznak rám. Erre h ne hisztizzek tom h mennyi dolga van (mindig sok dolga van…) és h majd hazaugrik értem vmikor. Azóta is ugrik… meg is dögölhetnék felőle :/ Meg is érdemelnék! Most mit csináljak? És mi van ha este 8kor esnek haza mert szoktak olyat?? Miért fontosabb mindig minden nálam ez más családoknál is így megy? =( Naon felhúztam ezen magam
Ismerősöm kislányát én vittem orvoshoz tavaly ilyenkor tűdőgyulladással 12 éves kislány azt mondta ott akar maradni a kórházban mert ott legalább törödnek vele.Aynukát hivtam,h mi van,hát rohadt lelkes volt még leis csezsett h elvittem,meghogy ilyen felesleges dologgal zaklatom mikor épp körmösnél van,az utcán szedtem össze a kislányt.Anyuka amugy egy ribanc aki a gyerektartásból jár bulizni a 12 éves lányárt meg otthon hagyja magára és van hogy napokra eltünik. A kislányt ilyenkor én meg a szomszédok látjuk el.Sajnos kérdező van nálad rosszb helyzetű is,úgy hogy kapd össze magad,és tanuléd meg h elsősorban csak magadra számithatsz...
2010. aug. 25. 16:56
22/31 anonim válasza:
Ja, ha meg tényleg a "halálodon vagy", kihívhatod a mentőt.
2010. aug. 25. 16:57
23/31 anonim válasza:
Az tényleg necces, hogy elfelejtett csak úgy. De könyörgöm ne hisztizz már. :) Sose maradtak velem otthon ha beteg voltam és mindig egyedül mentem mindenhova. :) Önállóság!
16/N
2010. aug. 25. 16:59
24/31 A kérdező kommentje:
Nem vok hisztis... jó lehet túlparázom de azért mert beteg vok és fáj a fejem és ilyenkor komolyabban veszek mindent de ez akk is szarul esett. Nem tudhatják h mi bajom van és nem is érdekli őket.
2010. aug. 25. 17:04
25/31 anonim válasza:
És akkor mi van? Van két lábad, el tudsz menni az orvoshoz!
2010. aug. 25. 17:09
26/31 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek az esik rosszul, hogy a szülei bunkó módon elfelejtették (a saját szülei!) és nem az hogy nem vitték el..
2010. aug. 25. 17:15
27/31 anonim válasza:
előzönél a pont.
2010. aug. 25. 17:16
28/31 anonim válasza:
édesem, én 18 évesen állásinterjúra mentem lázasan, és nem azon pitsogtam hogy nem furikázzák kocsival a seggemet az orvoshoz.
embereld mán meg magad, ha már hímvesszőt biggyesztett rád a sors!
2010. aug. 25. 18:29
29/31 anonim válasza:
utolsó az egy dolog hogy te lázasan mentél állás interjúra.. én meg lázasan szóbeli felvételiztem.. na és?
Itt most a szülői "törődés" a lényeg, ami itt sajnos nem mondható el..:S
2010. aug. 25. 18:44
30/31 anonim válasza:
A legtöbb szülő manapság ilyen elfoglalt, a kapcsolat közte és a gyerek között pedig felszínes. Én már megtanultam: ez van, ezt kell szeretni. Ezen nincs mit hisztizni, amíg nem vernek, nincs panasz. Állam bácsinak kellenek a dolgozók, másképp nincs tető a fejed fölött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!