Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalon, ha a 20-s éveitekben...

Fiatalon, ha a 20-s éveitekben járnátok, mit csinálnátok, keresnétek egy párt és megpróbálnátok letelepedni és családot alapítani, vagy inkább kalandoznátok és kimennétek külföldre dolgozni 1-2 évre, tapasztalatot, élményt szerezni?

Figyelt kérdés
Külföld alatt, messzi országot gondolok, teljesen eltérő kultúrával.

2021. jún. 13. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Azért az irigység nagyon jól dolgozik. Nekem 7-es a legszimpatikusabb, persze jól le is lett pontozva, jó gyk-s szokás szerint. Persze jó nagy adag szerencse is kell ahhoz, hogy megtalálja a párját, és már együtt vágjanak bele. Jó lehet.
2021. jún. 13. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Miért nincs köztes opció?

Család nélkül letelepedni, karriert építeni, jól élni nem lehet?

2021. jún. 13. 14:17
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Kimennék külföldre, és ott telepednék le.

Most is külföldön élek, annyi a különbség, hogy kicsit később jött az elhatározás és mi már családdal együtt jöttünk.

Használd ki, hogy neked még nem kell alkalmazkodni senkihez. Sok szempontból könnyebb.

2021. jún. 13. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanazt tenném mint most, itthon de függetlenül.
2021. jún. 13. 21:21
 15/19 A kérdező kommentje:
A "problémám" az, hogy azon gondolkodok, hogyha lesz egy gyerekem és ha ő 18 éves lesz én mennyi leszek. Másik része viszont most fiatalon van esély könnyen mozogni, kinyílt a világ, lehet utazni, külföldön dolgozni. Viszont ha megyek, akkor én mindenféleképpen messze mennék Közel/Távol-keletre. Teljesen más kultúrába. Lehet, hogy nem lenne olyan, mint amilyennek most elképzelem de talán egy próbát megér. Hát még őrlődök ezen egy kicsit meglátom, hogy mit hoz az élet/ milyen lehetőségeket kínál.
2021. jún. 14. 00:03
 16/19 Laylah ***** válasza:
86%
Külföldön is lehet ismerkedni, letelepedni, családot alapítani, a kettő nem zárja ki egymást.
2021. jún. 14. 09:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok, külföldön élünk a barátommal, amikor tehetjük, utazunk, új városokat, helyszíneket fedezünk fel (országon belül is), nem lesz gyerekünk, úgyhogy vszeg ezzel fog telni a további életünk is :)
2021. jún. 14. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő, de egyik sem.

Egyelőre itt tervezek maradni az országban, mert örököltem egy ingatlant, nem kell albérletre költenem, és nemsokára végzek egy piacképes szakon, van már munkatapasztalatom is bőven, tehát v.szeg el fogok tudni helyezkedni.

Viszont családalapítást nem tervezek 5 éven belül semmiképp, nyilván, ha "becsúszik" a gyerek, én semmiképp nem akarom erőltetni az abortuszt, hanem valahogy megoldjuk. Nem akarok lelépni sem, mint "apám".

Ha nagyon szörnyűre fordul a politikai, társadalmi és gazdasági helyzet az országban, lehet elgondolkodom azon, hogy melyik idegen ország tetszene. Ha mindenképpen választanom kéne, Kanada tetszik a legjobban, de hogy én valaha oda eljussak, annak az esélye elég csekély.

21F

2021. jún. 14. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Letelepednék ha lennének rá partnerek, vagy legalább egy.
2021. júl. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!