Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 hete szültem, a párom...

1 hete szültem, a párom 3héttel a szülés elött hagyott el egy másik nő miatt ment el-én mégis nagyon szeretem, mióta megvan a baba még jobban. Bejött velem a szülésre, mindennap meglátogat minket, ha nem szeret miért jön? Van esély az ujrakezdésre?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
nem értek egyet néhány válaszadóval. Jól tetted, hogy bent volt a szülésnél, és hogy engeded, hogy lássa a picit. Ez lehet egy elég nagy kapocs köztetek. Hiszen látta, ahogy született a pici, ahogy megszenvedtél érte. másrészt az ő gyereke is, tehát van köze hozzá, és joga van látni. Nem tilthatod el őt a babátoktól. Mo-n az a probléma, ha megbántanak egy nőt, akkor annak a sértettsége kerekedik felül, ezáltal sztem ő sem lesz különb, mint a csalfa férfi. Legalább egyikőtök tartsa szem előtt a pici érdekeit. A volt párod is megtehetné, hogy nem érdeklődik, és szerintem jó jel, ha ennyire sokat keres titeket. Talán rájön, hogy Ti vagytok a családja. De ne fenyegesd, és ne könyörögj neki. Ne a gyerek miatt menjen vissza hozzád, mert akkor sosem lesztek boldogok. Azért legyen veletek, mert szeret titeket. Csak akkor lesz jó otthon a légkör. Szerintem beszélj vele, mi vitte rá arra, hogy más nőhöz ment. Ha megtudjátok beszélni normálisan a dolgokat, szerintem van még esély. De ha nem megy vissza hozzád, akkor se állj rajta bosszút. A gyerek érdekét nézd, hogy neki mi a jó, és ne a Te sértettséged kerekedjen felül. Sok szerencsét. És majd írj, hogy mi van:-)
2008. dec. 8. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
hat en nagyon nem ertek egyet az utolso valasziroval! teged ha ennyire mocskos modon megalazna a gyermeked apja, nem hiszem hogy ilyen higgadt es nyugodt tudnal maradni es meg a szulesre is meg mindennapi latogatasra is,beengedned! tudod ha egy ferfi erre kepes volt akkor BARMIRE KEPES !!!!! HA a parjat szivfajdalom nelkul ott tudta hagyni szules elott, ugy hogy az o gyermeket varta akkor az ilyentol jobb minnel meszebbre elkerulni!
2008. dec. 9. 03:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne fogadd őt vissza,de azt jól teszed,hogy a gyerekével engeded a kapcsolatot.
2008. dec. 23. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert két embernek gyermeke van, még nem kötelező együtt lenniük. Van, hogy a gyerek érdeke kifejezetten az, ha nincs együtt anya és apa.

Fogadd el a helyzetet, hogy a párod számára nem te vagy az igazi. Sajnos ezt be kell nyelni, mert erőszakkal nem lehet magunk mellett tartani senkit. Talán, ha nem mutatod, hogy érdekel, és te is belevágsz egy új kapcsolatba lehet, hogy más szemmel tekint rád. Én szívemből kívánom, hogy javuljon a helyzet, de elsősorban most a babára figyelj.

2009. aug. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!