Válás után újra találkozni az exférjjel? Ki hogyan élte meg?
A volt férjem tavaly bejelentette, hogy szerelmes lett egy kolléganőjébe, és vele akar lenni. Pikk-pakk elköltözött, a nőhöz, azóta is együtt vannak. Nekünk van egy közös fiunk, 14 éves, az elején rosszul viselte, hogy az apja elköltözött, de azóta megbékélt a gondolattal, rendszeresen tartják a kapcsolatot, találkoznak. Én viszont próbálom minden szinten kerülni a volt férjemet, telefonon nagyon ritkán beszélünk, személyesen pedig kb 4 hónapja nem is találkoztunk, ha jön a gyerekért, én elmegyek itthonról. Nekem kell a távolság ahhoz, hogy fel tudjam ezt az egészet dolgozni, nem megy máshogy. Viszont most lesz a hétvégén a fiunk ballagása és utána ünneplés, a gyerek természetesen azt akarja, hogy az apja is ott legyen. Félek ettől a találkozástól. Az új nőt nem hozhatja el, ezt megüzentem neki, de attól még mi találkozunk, bár neki biztosan kellemetlen lesz, hiszen az egész család úgymond mellettem áll, kínos lesz a hangulat, a gyerek miatt próbáljuk majd megemberelni magunkat, ez az ő napja kell hogy legyen, nem akarunk feszültséget.
Ki mit tud tanácsolni, mit tegyek, hogyan viselkedjek? Félek és izgulok egyszerre, egy részem még mindig szereti, a másik részem borzasztóan haragszik rá, egyébként meg próbálom mindennel elfoglalni magam, hogy új életet tudjak kezdeni a fiammal. Ti mit tennétek?
28.istenem emberek álljatok már le erről a dologról..
fenn akadtok egy kis mondaton amin egyből vita kerekedett pedig nem is lényeg igazán! A nő szerintem nem is akarna elmenni és ti meg itt pampogtok ezen mint valami állatok...Valljátok már be hogy ti sem szeretnétek ilyen helyzetbe kerülni hiába pattogtok itt ennyit+4
29!
Egy gyerek, aki atelte a szülei válását és akinek az anyja nem gondolta azt, hogy ő az Isten és majd ő dönt a vilag sorsáról. A mondát pedig épp ezért lényeges, mert o azt hiszi A kérdésben nem szerepelt amugy, hogy az otthoni buliról beszél.
34!
Na meg egyszer: én a gyerek voltam, fentebb már leírtam. A különbség az én anyám meg a kérdező között az volt, hogy ő nem képzelte magát a vilag középének. Ezt jelenti az az egy mondata. Ha kihagyta volna, nem reagalna ra senki. De bele irta, mert lenyeges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!