Hogyan lehet elengedni?
Figyelt kérdés
Röviden megfogalmazva, egy nagyon rossz családból származom (testvérek,anyukám, unokatestvérek), amit részletezni nem szeretnék.
Többen mondták már nekem, hogy álljak tovább.
Fél éve megtörtént. Különköltöztem, jó messzire mindenkitől. De van egy fajta buntudatom, egy fajta ur a szivemben. Mert mindig is sajnáltam őket.
Nem is tudom meg fogalmazni. Azt hittem könnyen túl leszek rajta, hogy elfelejtek mindent könnyedén. De sajnos ez nem igy van :(
2021. máj. 29. 17:02
3/3 anonim válasza:
Tényleg keress fel egy pszichológust. Én is olyan családból származom, ahol elég sok bántás ért gyerekkoromtól kezdve. Nekem annyival egyszerűbb, hogy több tesóm van és ez a bántós probléma inkább a szüleimre korlátozódott mindig is, így együtt voltunk a "sz*rban". Viszont valaki könnyebben, valaki nehezen birkózik meg a problémával közülünk is, egyik tesómnak csak pszichológus segített, és már mindenhez sokkal jobban áll hozzá, és el is tudta engedi a negatív múltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!