Szólnátok rokonnak ha neveletlenek a gyerekeik?
Nagybátyámnak és a feleségének a 2 lánya írtózat neveletlen. Mikor ott vagyok náluk, kivágják a telefont a kezemből ha nem figyelek rájuk. Ha rájuk figyelek és játszok velük, az mindig erőszakká fajul. Ma pl derékszíjjal csapkodtak. Megmondtam nekik, hogy OK, vége, itt már szívem szerint lekevertem volna nekik egy taslit. De általában a játék náluk mindig azt fedi, hogy hurcolnak jobbra-balra mint egy darab rongyot, ha úgy tartja kedvük ütnek-vágnak.
Keresztanyám mindig olyan bájos hangon mondja, hogy "Játsz már hát kicsit az unokatestvéreiddel". :D
Állandóan a magánéletemben kutakodnak. Volt, hogy a telómról írtak ismerősöknek hülyeségeket én meg nem győztem kimagyarázni magam.
Egyszóval korlátlanok és nincsenek megnevelve. Én se voltam angyal gyerek, de ennél sokkal lightosabb verzióban adtak ki.
8 és 10 éves lányok. Bár viselkedésből ítélve mindenek ezek, csak nem bájos kislányok.
Nem tehetem meg, hogy nem járok náluk, mert nagybátyámnak dolgozok és munkaügyből kifolyólag is sokat megyek házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!