Szerintetek felvehetem ezt a ruhát keresztelőre? Én leszek a keresztanya.
2010. aug. 24. 15:00
11/23 anonim válasza:
A sminkről most kérdeztem tesómat, ő nagyon érti az ilyesmit, azt mondta megcsinálja nekem, nekem is kék a szemem csak nem lesz ronda :D
13/23 A kérdező kommentje:
nekem is :D
2010. aug. 24. 15:21
14/23 anonim válasza:
Akkor neked is biztos jól állna. Testvérem imádja ezeket a sminkes dolgokat, én a hajkészítéshez meg a körmökhöz értek, a sminkhez hülye vagyok, ő meg ehhez ért, szóval így mindig meg tudjuk oldani ki mit csinál. Azt mondja ez pofon egyszerű, szóval este ráveszem, hogy csinálja meg :D
15/23 anonim válasza:
"ha nem templomban lesz a keresztelő, nyugodtan"
úgy mégis hol máshol lenne egy keresztelő????
Anyám borogass...
egyébként a ruha nem ribancos, a hölgy, aki hordja, na ő ribancos, ezért tűnik a ruha is annak.
egy bolerót mindenképp vegyél rá.
16/23 anonim válasza:
15.08 vagyok. Sok múlik a kiegészítőn meg a sminken is! A ruha elég extra, úgyhogy minden más legyen egyszerű hozzá, haj,cipő,smink! (Ne legyen olyan kihívó,mint a fényképen a modellen) A ruha színe elég visszafogott, ha ragaszkodsz hozzá,és tudod, hogy jól éreznéd magad benne, vedd fel nyugodtan, de tényleg ne cifrázd jobban.
17/23 A kérdező kommentje:
egy kis bolerót gondoltam hozzá s egy középmagas cipőt, semmi extra
2010. aug. 24. 15:24
18/23 anonim válasza:
Dehogy ribancos a csaj, maximum templomba nem illik a sminkje, de ettől még nem ribancos, semmi kihívót nem látok rajta, egyszerűen egy szép nő. A haját is irigylem, bár én szeretem, hogy az enyém szőke, de túl dús, akármit csinálok vele, akkoris háromszor annyi, mint kellene és nem fog így állni sosem.
19/23 anonim válasza:
Szerintem az úgy mehet... Csak ne arany ékszerekkel, mint a modellen... A virág minta ezüstös, miért aranyat aggattak rá? -.-"
20/23 anonim válasza:
az nem arany, max. réz :)
nagyon durván bizsu.
az ezüst kommerszebb.
én ehhez swarovski ékszert tennék fel, ami nem feltünő.
ja, és a hölgy körme sem a legigényesebb :D valamit kezdhetett volna vele a fotó előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!