Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felvehetem ezt a...

Szerintetek felvehetem ezt a ruhát keresztelőre? Én leszek a keresztanya.

Figyelt kérdés
[link] csak így tudtam belinkelni, az arany színűre gondoltam
2010. aug. 24. 15:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A sminkről most kérdeztem tesómat, ő nagyon érti az ilyesmit, azt mondta megcsinálja nekem, nekem is kék a szemem csak nem lesz ronda :D
2010. aug. 24. 15:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem is kék szemem van:)
2010. aug. 24. 15:20
 13/23 A kérdező kommentje:
nekem is :D
2010. aug. 24. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor neked is biztos jól állna. Testvérem imádja ezeket a sminkes dolgokat, én a hajkészítéshez meg a körmökhöz értek, a sminkhez hülye vagyok, ő meg ehhez ért, szóval így mindig meg tudjuk oldani ki mit csinál. Azt mondja ez pofon egyszerű, szóval este ráveszem, hogy csinálja meg :D
2010. aug. 24. 15:21
 15/23 anonim ***** válasza:

"ha nem templomban lesz a keresztelő, nyugodtan"

úgy mégis hol máshol lenne egy keresztelő????

Anyám borogass...

egyébként a ruha nem ribancos, a hölgy, aki hordja, na ő ribancos, ezért tűnik a ruha is annak.

egy bolerót mindenképp vegyél rá.

2010. aug. 24. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
15.08 vagyok. Sok múlik a kiegészítőn meg a sminken is! A ruha elég extra, úgyhogy minden más legyen egyszerű hozzá, haj,cipő,smink! (Ne legyen olyan kihívó,mint a fényképen a modellen) A ruha színe elég visszafogott, ha ragaszkodsz hozzá,és tudod, hogy jól éreznéd magad benne, vedd fel nyugodtan, de tényleg ne cifrázd jobban.
2010. aug. 24. 15:23
 17/23 A kérdező kommentje:
egy kis bolerót gondoltam hozzá s egy középmagas cipőt, semmi extra
2010. aug. 24. 15:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Dehogy ribancos a csaj, maximum templomba nem illik a sminkje, de ettől még nem ribancos, semmi kihívót nem látok rajta, egyszerűen egy szép nő. A haját is irigylem, bár én szeretem, hogy az enyém szőke, de túl dús, akármit csinálok vele, akkoris háromszor annyi, mint kellene és nem fog így állni sosem.
2010. aug. 24. 15:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az úgy mehet... Csak ne arany ékszerekkel, mint a modellen... A virág minta ezüstös, miért aranyat aggattak rá? -.-"
2010. aug. 24. 15:27
 20/23 anonim ***** válasza:

az nem arany, max. réz :)

nagyon durván bizsu.

az ezüst kommerszebb.

én ehhez swarovski ékszert tennék fel, ami nem feltünő.

ja, és a hölgy körme sem a legigényesebb :D valamit kezdhetett volna vele a fotó előtt...

2010. aug. 24. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!