Mennyiszer találkoztok a párotokkal távkapcsolatban élők? Mit tennétek így?
Figyelt kérdés
Nem találkozok sokat a párommal, háromhetente egyszer kb. Szüleim szerint sokat voltam vele a nyáron (összesen körülbelül két hetet de nem egyszerre) ezért egy darabig nem találkozhatok vele. Korlátozni akarnak de nem tiltani. Havi egy találkozás meg "leányálom" lenne.. Hogy vennétek rá a szüleiteket, hogy ne legyenek ilyenek? Ugyanakkor panaszkodnak, hogy nem vagyok barátokkal de a barátommal meg nem lehetek.2010. aug. 24. 12:41
21/24 anonim válasza:
Huu akkor mit adjak? mert van még egy email címem, csak az az msn címem is. Na mindegy egye fene kiírom.
andycica19@freemail.hu
y alés egybe
22/24 A kérdező kommentje:
Jah, azt írtad msn, én azzal próbálkoztam :D akkor végül mi legyen?
2010. aug. 24. 13:33
23/24 anonim válasza:
az az msn em, amit most kiírtam az andycica19
24/24 anonim válasza:
ok megvagy,csak még nem látlak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!