Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiszer találkoztok a...

Mennyiszer találkoztok a párotokkal távkapcsolatban élők? Mit tennétek így?

Figyelt kérdés
Nem találkozok sokat a párommal, háromhetente egyszer kb. Szüleim szerint sokat voltam vele a nyáron (összesen körülbelül két hetet de nem egyszerre) ezért egy darabig nem találkozhatok vele. Korlátozni akarnak de nem tiltani. Havi egy találkozás meg "leányálom" lenne.. Hogy vennétek rá a szüleiteket, hogy ne legyenek ilyenek? Ugyanakkor panaszkodnak, hogy nem vagyok barátokkal de a barátommal meg nem lehetek.
2010. aug. 24. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:58

Írta a kedves kérdező, hogy nyáron is alig találkoztak. :(

Erre sajnos csak azt tudom mondani, hogy legyetek türelmesek!!

2010. aug. 24. 13:09
 12/24 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Köszönöm az eddigi válaszokat de szerintem nem olyan nagy kérés az, hogy két-három hetente egyszer találkozni szeretnénk :(
2010. aug. 24. 13:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem se:( Néha nekünk is monja mamám, hogy kéthetente elmegyek23 napra, hogy megunnak. De könyörgöm, igy is alig találkozunk:( De most már szerencse nem mondja! Kitartás! Látod, mi is 2 és fél éve együtt vagyunk. Tudom, néha iszonyú szar, hogy bárcsak ott lenne veled, de beszéld meg anyudékkal,hogy nem fog a tanulás rovására menni. Mikor mi összejöttünk, én is sulis voltam.Ő készített fel a vizsgára is.(eladói). És tök jó lett. Szóval, akár ezt is mondhatod:)Ha ő idősebb, és jól tanul, hogy ha lejön hozzád,segít tanulni.Jó tudom, szülők ezt nem veszik be, de beszélj velük erről. Ha gondolod beszélhetünk msn en is, hiszen hasonló cipőben járunk. A második vagyok.
2010. aug. 24. 13:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Felőlem beszélhetünk. Neked sincs akkor jobb dolog. Valamit én majd megpróbálok kitalálni csak elég nehéz mikor homokba dugják a fejüket..
2010. aug. 24. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:
dolphine@citromail.hu erre a mailra küldheted
2010. aug. 24. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:
ha enyire korlátozni szeretnék, h mit csinálj, akkor csináld úgy, hoigy ne tuddjanak róla. szemétség, amit veled csinálnak
2010. aug. 24. 13:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Igen köszi, azt hiszem lesz majd ilyen is :D
2010. aug. 24. 13:23
 18/24 anonim ***** válasza:

mi 2-3-4 hetente találkozunk, a két hét luxusnak számít.

hétvégente utazok hozzá, vagy jön hozzám, vagy együtt jövünk haza, egyetemisták vagyunk.

nyáron minden nap találkozunk, plusz közösen töltött nyaralás 1-2 hét (nem messze csak a közelben)...

vizsgaidőszakban másfél hónapig nincs találkozás, az első a suli, tudjuk, hogy ez közös érdek, ha sikeres az államvizsgám két év múlva mehetek hozzá:)

Ha a szüleid látják rajtatok, hogy nem csak az együtt-lógás érdekel, nem csak rózsaszin ködben éltek, hanem más is fontos nektek (család, barátok, munka, felelősség, tanulás) alakulni fog a dolog...

Ha meg 15-16 éves vagy, akkor érthető a szüleid viselkedése...

2o-L

2010. aug. 24. 13:24
 19/24 A kérdező kommentje:
Második, nem jó a cím:) na mindegy
2010. aug. 24. 13:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem te hány éves vagy, de ha még 16 alatt akkor a szüleidnek van igaza, ha idősebb vagy akkor,

Verd át a szüleidet, hogy mást mondasz, közben meg vele találkozol.

Egyébként meg ne tudjanak állandóan minden dolgodról, legyél szűkszavúbb, meg kezdj el már távolodni tőlük, aztán saját életet élni akkor talán nem fognak majd a nyakadon lógni állandóan.

Elég gáz amikor valaki anyja az alsógatyán hagyott féknyomból már azt is ki tudja szagolni hogy előző este hol vacsorázott a kölke.

2010. aug. 24. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!