Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most hogyan tovább? Nem...

Na most hogyan tovább? Nem tudom merre lépjek tovább!

Figyelt kérdés

Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Már csak két hét van és teljesen sarokba lettem szorítva.

Nem is tudom hol kezdjem. Az elmúlt 4 hét "szokásosan" telt, viszont most beütött a ménykű. El lett tervezve, hogy a számítógépet és a halaimat nővéremhez viszem át amikor költözök fel Dunaújvárosba. Ezzel nem is volt gond de tegnap előtt a nővérem bealkotott.

Tudni kell, hogy régen beteges volt (csontritkulás) ami miatt tolószékbe kényszerült. Ekkor az állambácsi megjutalmazott minket egy fél gépkocsival, tehát a felét nekünk kellett kifizetni (apu fizette mert ekkor ő még csak 8 éves volt). A gépjármű nővérem nevén van (illetve csak volt tegnapig) és most jár le neki a műszakija. Eddig soha nem volt gond a műszakiztatással mindig apu intézte de nővéremnek alá kellet írnia, mert ugye övé az autó. Mivel most nagy haragba van az egész család, így nővérem kijelentette apámnak, hogy nem hajlandó aláírni a papírt oldjuk meg ahogy akarjuk. Viszont tudni kell, hogy apu ebből a csatából teljesen kimaradt tehát semmi oka, hogy apura haragudjon (és végül is ha úgy nézzük apué az autó mert ő tartotta karban ő vezette mindig minden költség az övé volt a súlyadón keresztül a biztosításon át). Ezért nem értettem azt, hogy mégis miért nem írja alá. Viszont ugye joga van hozzá mert övé a kocsi, de akkor sem volt "fair" húzás tőle. Ez most így akkor 100eFt-al kurtította meg a család vagyonát tehát az összes spórolt pénztől. Ez ugye nekem sem tetszett, így nem kapja meg a számítógépet mert ezt a lépést apu nem érdemelte meg. Az anyám nem érdekel felőlem szét is téphetik egymást de aput hagyja békén. Így elvből sem fogom neki odaadni a 80eFt-os számítógépem. Anyám meg kitalálta, hogy ő majd gépezik amíg én Dunaújvárosba vagyok de a halak meg nem maradhatnak mert azt mondta amint kilépek az ajtón lehúzza őket a WC-n. Viszont full analfabéta a számítógéphez és még elvárja azt tőlem, hogy még tanítsam meg gépezni is. Egy álnok kígyó mi? A gép jó lenne de a halak már büdösek...

Tehát a probléma röviden: Mivel nem vagyok hajlandó odaadni nővéremnek a számítógépet így nem tudom a gondjaira bízni a halakat sem. Itthon nem hagyhatom mert az halállal végződne (biztosan mert beteg és ha bekattan...). Kollégiumba egyiket sem vihetem, ezért van a laptop a másik meg, hogy utazzak 250km-ert szegény halakkal.

Mit csináljak a halakkal és géppel?

A gépet eladni nem szeretném.

2010. aug. 24. 12:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igazából elegem. Teljes mértékben. Idegbeteg az anyám, a nővérem egy kígyó apám meg csak néz ki a fejéből. Én vagyok a hibás? Én %!+# meg én aki az égvilágon semmit nem tett? Igen adjam oda neki a számítógépet? Igen? Amikor lehordott utolsó sz4r kocsög f4sznak mert én nem a s3ggét nézem egész nap és nem vigyorgok rá akkor is amikor leköp. Volt már rá példa b4szod. Leköpte a saját fiát csak azért mert átmentem a másik szobába tévét nézni. Meg amikor késsel jött nekem?! He! Az Isten álldja meg a halakat kidobda a francba de a számítógép tetszene neki!! És még tanítsam is meg azután, hogy kitagadott a családból és megmondta én nem a fia vagyok! Csak azért mert beteg? Tűrjem el tőle hogy lehord a sárga földig mert fiú vagyok és utána meg azzal védekezik hogy beteg? Tűrjem el azt hogy felpofoz csak mert úgy tartja kedve? Tűrjem el azt hogy a az összes szülinapi pénzemet húsra kellet költeni mert azt mondta hogy dögöljek éhen akkor sem vesz nekem kaját!? És akkor még te is itt pattogsz nekem kiscsíra hogy én nőttem nagyra?! Igen bmeg! Nahát tudod elmész te a francba! Az anyámmal eggyütt! Hogy lehet valaki ilyen! Soha semmit nem ártottam neki, lyukas zokniba járok de neki ott a négy kiló arany a nyakába! Mi a jó istenért szült meg egyáltalán. Mindjárt szétverem inkább a számítógépet és kiöntöm a halakat az aknába! Ezt nem hiszem el... Komolyan... itt tűröm 10 éve! 10 éve a hülyeségeit, mindig nővéremnek jópofizott mindig ő volt a kedvenc én meg csak egy sz4ros gyerek akinek meg se kellet születnie! Tessék itt lányod akit annyira szerettél! Én Én meg aki kivakart a sz4rból amikor bevágtál egy doboz xanaxot én meg hülye vagyok mi... nahát... érdekes... és akkor mi volt amikor a telefont dobáltad hozzá! Még akkor kellet volna pofánvágni amikor le akart ütni vezetékes telefonnal meg meg akart késelni mert nem volt magánál! Aztán meg rámfogja hogy én mindezt csak kitaláltam hogy lejárassam apám meg nézi az egészet ölbe tett kézzel...

fúúúú.... elnézést a hangnemért és a helyesírásért de ezt már ki kellett adni magamból...

2010. aug. 24. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
fú ez nagyon súlyos:\ annyira sajnálom, hogy ezeken keresztül kellett menned. a halakat nem tudnád idáig elutaztatni? újvárosi vagyok énis, hogyha gondolod körbejárok holnap pár állatkereskedést megkérdezem be vennék-e a halakat, hogyha a koliba nem tudod becsempészni:)
2010. aug. 24. 21:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Koliba elég húzós becsempészni de nem lehetetlen. Mivel összesen 4 darab kisméretű hal ezért elférnek egy 3 literes befőttes üvegben is. A gond az utaztatás. Félek, hogy ugyan olyan halálos lenne számukra az 5 órás autóbusz út mint a wc...
2010. aug. 25. 10:42
 14/17 A kérdező kommentje:
De, tényleg nagyon szépen köszönöm! Lehet mégiscsak megkockáztatom az utat velük.
2010. aug. 25. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:

megkérdeztem, és itt is ugyan az a helyzet:(((

újvárosi

2010. aug. 26. 21:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Tegnap este már akartam írni, de ugye ez a t-home internet ilyen mesebeli :) Egyszer volt, hol nem volt :D

A halak tegnap este "elkeltek" szerencsére egy általános iskolai osztálytársam húgának kellett :) Vasárnap költöznek új helyükre, megkapták tőlem ajándékba őket teljes felszereléssel :) Jó helyük lesz mert a volt osztálytársamnak régen voltak már halai és Ő ért hozzá.

Még egyszer köszönöm szépen!

2010. aug. 27. 12:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ennek nagyon örülök:))) igazán nincs mit:)
2010. aug. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!