Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak a férjednek tetoválásai...

Vannak a férjednek tetoválásai esetleg fültágítója piercing stb? Nincs ebből hátrány pl. ha oviba megy a gyerekért nem néznek furcsán? Nektek is van vagy csak neki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miert neznenek furcsan? Attol, hogy apa vagy anya lett valaki, meg ugyanugy ember. Nekem nem tetszenek szemely szerint a tetovalasok, nekem es a ferjemnek sincs, de a vilagert nem szolnek meg olyat, akinek van, hisz az az o teste es azt csinal vele, amit akar! Ettol meg se jobb, se rosszabb ember nem lesz. Orvosokon is lattam mar nagy tetovalasokat...talan befolyasolja a munkajukat? Nem. A tetko maganugy, engem nem erdekel/zavar. Ha vki ilyenert megszol vkit, akkor az azt is megszolja, aki kover vagy kopasz vagy akarmi. Mert vannak korlatolt emberek, akik ennyibol akarnak egy embert megitelni. Az ilyentol tavol kell maradni. Ennyi.
2011. márc. 28. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!