Beteges, vagy túlgondolom?
Az anyja és a 22 éves gyerek eltartják a mihaszna apjukat?
Hát lépjen le a srác, ne az apját patronálja.
Szerintem sem normális ez. A 12 éves lányom ágyában minap ledőltem, hogy a cica mit szól hozzá, hogy nem a lányom fekszik ott. :D A lányom nevetett, a macska azt hitte meghaltam, jött szaglászni h mi történt. :D Én meg borzasztó furán éreztem magam, mert NEM az én ágyam. Szerintem normális embereknek ez alap, hogy más ágyába nem tehénkedünk.
Én se feküdtem a szüleim ágyába felnőttként, ők sem az enyémbe. Mondjuk ha be van ágyazva, úgy kevésbé érdekelne, ha néha valaki ledől, mert mondjuk máshol épp nem tud, és napközben pihenne egyet valahol. De apád vegyen magának kényelmesebbet. Vagy vegyél magadnak egy másik ágyat, a Tiédet pedig add neki, a TV-t pedig tegye máshova.
Tegyétek rendbe apádat, ne csak lóbálja a lábát más meg dolgozik. El kell küldeni dolgozni, vagy otthon beosztani munkára, hogy hasznosan töltse az időt. Ilyen életképtelen embert, atya ég. Jó, hogy nem rá ütöttél. :)
Magyarul az eltartott léhűtő, aki nem is a saját lakásában él, belefekszik az eltartója ágyába, annak kifejezett kérése ellenére?
Lehet, kicsit erélyesebben kellene "kérni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!