Akarok venni egy külső hdd-t, de anyám úgy tudja, nincs pénzem*. Hogyan oldjam meg?
Nem a sajátod, kölcsön kaptad egy ismerőstől egy időre. Esetleg egy gazdag haver neked adta, mert kapott otthon egy komolyabbat.
Elég földhözragadt hazudozó lehetsz, ha ehhez is segítséget kérsz. Inkább válaszd az őszinteséget, NEKED inkább az fog bejönni.
Hazudni nem tudsz nekik semmit, arra nem akarsz építeni, hogy nem veszik észre. Akkor maradt az igazság.
20ból is tudsz külső hdd-t venni, nem is kicsit. A többit esetleg odaadod, ha nagyon nyaggatnak.
Én kérés nélkül odaadnám, de ez más kérdés :P
anyámék mai napi nem vették észre,hogy vettem külső dvdiró, kamerát,meg lecseréltem a billentyűzetet,egeret...
nekik klön gép van,tesznek magasrol az enyémre (hozzáteszem,én megkerestem a rávalót,csak nem tartom fontosbnak mondani,h mire költöm)
Akkor ne vegyél küldő hdd-t hanem vegyél belsőt ilyen egyszerű. Nem értem mit kell ezen ennyit vacilálni.
Vagy vegyél külsőt és tedd bele a gépbe. Ha ennyire külső kell.
Semmiképp sem hazugságra beszélnélek rá, de például az én szüleim biztosan nem tudnák, mi az ott a gépen körül. Az árát meg főleg nem ismerik.
De amúgy egy jó megoldás lehetne az, hogy elmeséled, mit találtál és megkérdeznéd, hogy egy részét felhasználhatod-e saját célra és a többit nekik adod. Én ezt a megoldást választanám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!