Egyszer mindenkit megunnak?Gondolok itt párkapcsolatra,házasságra .Mindenki erre a sorsra jut?
Régebben még elég volt egy olaszországi nyaralás, mára már Dubai és Bali a minimum. Régen elég volt egy lakás vagy egy kis családi ház, lízingelt autó, mára rózsadombi villa kell és luxusterepjáró.
Jaja, a lúzerek ezzel szoktak jönni magyarázatként, miért nem kellenek senkinek. Csakhogy ez nem igaz, ha az lenne, kb élnek 100 pár az országban, mindenki más egyedülálló lenne.
En amennyiszer rauntam már a ferjemre...és ő is rám.
De ez így van rendjén, kell lent is lenni ahhoz, hogy utána fel tudjatok emelkedni.
De ehhez szükség van sok szeretetre és tiszteletre a másik iránt, hogy mindig akarjátok a jobbat kihozni és hűségesek maradjatok.
A szex sem olyan, mint az elején, de őszintén? Annyi mindent kaptunk ettől a kapcsolattol, hogy ez nem is számít igazán.
Én ezt csak a szexel kapcsolatban tudom elképzelni. Nekem személy szerint viszont alacsony a libidóm, magát az embert meg nem unom meg.
Pl. azokat az embereket az életemben, akikkel nem szexelek, nem untam meg.
Nyugi! Ne rugózz ezen!
Mindenkit szexterén előbb-utóbb megun valaki. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szexelnek, vagy az nem okoz örömöt, csak eléggé rutinná válik.
Viszont ha van köztetek emberi megbecsülés, szeretet, szövetség, azonosak a céljaitok, akkor leélhetitek egymás mellett az életeteket és még boldogok is lehettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!