Ilyenkor mit csinálnátok? Én a Barátok k. - öt akarom nézni, anyukám pedig a Jóban r. - bant.
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 14:43
11/29 anonim válasza:
nézzed rtlmost.hun a barátokköztet. ott online nézheted csak be kell regelni.
ezt a bk függést istenem, de szánalmas:D
12/29 anonim válasza:
Még jó, hogy az én gyerekkoromban mindenki a Dallast nézte, nem volt vita... :-D
13/29 anonim válasza:
Felváltva. Egyik nap Barátok közt, másik nap Jóban rosszban. Lemaradni nem fogtoka történetről csak mert egy rész kimarad...
14/29 anonim válasza:
Anyud nézze a JR-t, Te pedig olvass valamilyen könyvet addig.
15/29 anonim válasza:
Én úgy egyeznék meg, hogy egyik nap ezt nézzük, másik nap azt. Vagy sokat kapcsolgatunk:)
16/29 anonim válasza:
20 percig az egyiket, 20 percig a másikat nézném.
17/29 A kérdező kommentje:
hú nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar válaszoltok
én sem vagyok sorozatfüggő, utoljára akkor néztem BK amikor kb 7 éves voltam, most szombaton meg megtetszett, kíváncsi vagyok hogy fog folytatódni, de ha elkezdődik a suli nem hinném, hogy ilyenekkel fogok vacakolni
anyukám meg a munkatársai hatására kezdte el nézni a másikat, kár volt, mostanában annyira kis kényes lett
akkor neten majd megnézem, köszi
2010. aug. 23. 15:02
18/29 anonim válasza:
Hálistennek nálunk nincs ilyen probléma, nappaliban is van tv, anyánál is apánál is meg nálam is. Pont ezért mert állandoan szivtuk egymás vérét hogy mit nézzünk mert ahányan voltunk annyi félét akartunk nézni. Vegyetek olyan monitort ami egyben tv is.:) Vagy nézd meg neten a barikköztöt:) más ötletem nem nagyon van:)
19/29 Mr. Idegen válasza:
a mamám egyszerre akarja nézni mind a kettőt:), amikor tönkre ment a tévéje kettőt vett XD , elmebaj én mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!