Létezik, hogy valaki annyira fáradt legyen, hogy elfelejtsen felhívni?
Mondd meg a drága bnőnek h próbáljon ki nyugodtan 1hónapig 10-12órákat napon! Majd rá jön a titkára.
Nem tudom mióta vagytok 1üt. de nyílván ha szeret akk ne ezen múljon a kapcsolat h oda van melózni és sz*rik rám. Ez nem így van legalábbis régebbi pároknál. Tudnak várni a másikra anélkül h pánikba esnének.
Én bízok barátomban, a kapcsolatban is. Csak ez a csaj egyfolytában ezt írja. Hol azzal jön, hogy én elriasztom a pasikat(ami nem igaz) és hogy keressem meg mi a hibám, holott tényleg jó a kapcsolatunk. Én teljesen megértem, hogy nem keres, nem haragszok rá ezért, alkalmazkodok. Dolgoztam már én is, tudom milyen szétszort olyankor az ember.
A baj annyi, kevés az önbizalmam, mert apukám elhagyott már kiskoromban, ezért nekem be van/volt rögződve, hogy a férfiak is elhagynak, és amiért ilyet mond ez a csaj, így alig tudom helyre rázni az önbizalmam, és ilyenkor annyira szomorú vagyok.
Szeret Ő persze látszik rajta:)
Köszönöm a segítségeteket, csak kíváncsi voltam rá, hogy más is úgy látja e mint én.
Hát igen az a csaj pontosan ilyen:S
Nem ismerik egymást.
Szerintem csak féltékeny, hogy van egy normális kapcsolatom(ezelőtt csak kihasználtak). Ő meg az a fűvel-fával típus.
És mivel sokat beszélgetünk, nagyon jól tudja, hogy mennyire bennem van az mikor apa nem keresett, így a gyenge pontomat kihasználja, de bebukja, mert már eltudok vonatkoztatni aputól, leváltam már róla.
Az első kérdésedre: Igen, létezik olyan, hogy valaki annyira fáradt, hogy a pihenés az első neki. Én velem is gyakran előfordult. Ha ilyenkor az épp ügyeletes barátnőm nem tanúsított megértést, akkor a kapcsolatunknak seperc alatt vége lett. (Ne akard megtudni, hogyan. :) ) "Már megint nem telefonáltál... nem érdekellek téged... már nem is szeretsz..." típusú nyervogások nem igazán "erősítették" a kapcsolatunkat.
Tehát: nyugi, a srác biztos, hogy nem kevésbé szeret, csak kivan csórikám. Ne nyaggasd.
Az úgynevezett barátnődet, meg felejtsd el. Hajtsd el a p...ba. Csak szimplán irigységből beszél így, éket akar közétek verni. Méreg minden szava.
No ennyi...
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!