Miért mindig nekem kell hívnom őt? Ő miért nem tud néha felhívni?
Olyan jól esett volna most is ha nem azt mondja, hogy majd hívjam ha elmegyek aludni, hanem ha felhív akkor, amikor úton van a haverjához... Akkor egyértelmű szerintem, hogy nem zavar, mivel nem 5 perc alatt megyek el aludni...
Mindig nekem kell hívnom őt, ő szinte sose hív... :(
A pasik tényleg ilyen figyelmetlenek? Pl virágot se kaptam tőle soha...
16/L 18/F
Pont ez az, hogy ő a szerelmesebb, nem én. Én csak szimplán szeretem, tisztelem őt.
Amúgy érezteti, hogy szeret. Meg tudom is, hogy imád, mindent megtenne értem
hát ez azért érdekes!
Mi a párommal naponta többször is beszélünk, ha nem vagyunk együtt, és felváltva hívjuk egymást, egyszer ő, egyszer én. És nem friss kapcsolat!
Őőő anyagilag hogy áll a párod? Nem lehet, hogy szégyenli azt mondani, hogy mondjuk nincs pénz a telóján, és kártyát sem tud venni? persze, csak ha nem előfizus
Ingyen beszélhetünk
Állítólag azért nem hív, mert fél, hogy zavar.. -.- Hiába mondom el neki 100-adjára, hogy ha zavar nem veszem fel...
Nem ismerem őket, szégyelli őket előttem...
Nem szeretnék szerelmes lenni. Akibe eddig szerelmes voltam, 1 hónap alatt meguntam.
második vagyok, nem akarlak megbántani, de írod, hogy azt mondja fél, hogy zavar. Ha ez igaz, akkor egy kis "szerencsétlen" papucs!
Azért írtam idézőjelben, mert tényleg nem bántásnak szánom
Egyáltalán nem papucs.
Válaszolni arra nem tud, hogy miért zavarna.. :/ Olyan kis butus :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!