A szüleim ezt akarják?
Arról beszélgettünk a minap, hogy a nyári munkát az ő cégüknél fogom eltölteni.
A probléma ezzel csak az, hogy a szüleim egy kávéházat üzemeltetnek a környéken és pontosan tudom, hogy a barátaim gyakran ülnek be oda. ( most, hogy kinyitnak a teraszok biztos újra jönnek majd) Namármost én nem szeretnék napi szinten találkozni a barátaimmal/ismerőseimmel és őket kiszolgálni.
Mi ebben a gáz?
Más tizeneves a sggét verné a földhöz örömébent ha pincérkedhetne...
Miért ne? Ha jó barátok, és tudják, mi a pontos ábra, még lehet, hogy jobban is jattolnak.
És pontosan, ahogy az #5 írja, ők szórják a pénzüket, te pedig keresel. Nem rossz biznisz.
...az én nevelt gyermekeim ilyeneken egy percre se akadtak fenn. Nekik nem volt ciki, hogy diákmunkában a helyi Tescoban "árufeltöltenek", meg egyéb, sőt. Néhány osztálytársukat még ők segítettek bekerülni, kis pénzt keresni.
A munka sosem
szegyen. Viszont,ha rossz elmenyeid vannak az ismerosodekkel,akkor beszeld meg a szuleiddel. Nem lenne jo,ha emiatt szekalnanak kesobb. De nyilvan a legjobb,ha leszarod mas velemenyt es csak a sajat eletedre koncentralsz.
Kicsit nőj fel kérlek. Tudom, hogy cikinek tűnik, de csak azért, mert még nem látod át az életet és azok a barátaid sem akik cikinek tartják.
Sokminden attól függ, h viseled. Ha magabiztosan még menő is lehetsz vele. A színészek is a rossz szerepekben a szerethetők nem amikor gazdag ficsúrt játszanak.
Egyébként meg a barátaidnak jobb munkája van vagy a szülei pénzelik őket? Mert apa vagyonával felvágni nem menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!