Mi legyen a fiunk neve?
már van egy fiunk (Zsolti) de a másodiknak nem tudjuk mi legyen a neve
én andrás vagyok de azt utálom szóval Bandi(akik nem ismernek:D) amúgy mindenkinek Bandika amúgy egyáltalán nem tetszik nekem ez a név
sokan azt mondják hogy legyen Bandika a neve..a feleségemnek tetszik is de mondtam h ne legyen ez a neve
most akkor mi legyen szerintetek?
Remélem tudok segíteni. Amik nekem tetszenek nevek, és szerintem szépek:
Marcell, Bence, Bálint, Milán, Zalán, Dániel, Gergő, Márk, Norbert, Kornél, Noel.
Talán a Zalán és a Marcell a legszebbek. :))
Nekem ezek tetszenek: Bence, Ádám, Dániel, Dávid
Amúgy az András is szép név, de a becézései nekem sem tetszenek.
Én Andrást szerettem volna sokáig a fiamnak, szerintem szép név, de sose becézném Bandinak. Viszont sose adtam volna a saját, vagy a férjem keresztnevét a gyereknek, mégha a férjem András is lett volna.
Nekem tetszik a Gábor, az Ádám, a Dániel. A Bence nem, azt túlságosan nyomják mostanában. És ezek a mostanában szintén divatos túlságosanbibliai, meg nagyonmagyar nevek sem jönnek be, mert az sokan (nem mindenki, de tényleg sokan) nevetségesnek tartják.
Bencéből tényleg sok van. kapásból ismerek vagy 4et
engem már kiskorom óta mindenki Bandikának hív :D
Máté
Zalán
Bence
Zakariás
Bendegúz
Péter
Szabolcs
Szilárd
Mátyás
Márton
Lóránt
Kornél
Olivér
Károly
Gábor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roland
Soma
Dániel
Máté
Zalán
Marcell
Szerintem az András is szép :)
Ismerek egy Andrást, akit csak Andrisnak becéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!