Most akkor vissza adjam a pénzt?
20 éves lány vagyok,van egy 17 éves öcsém. Szüleim adtak 30 ezer ft-ot,h el tudjak menni barátommal nyaralni egy hétre. Azért adták mert öcsémet meg elengedték és fiették neki a Szigetet,meg már 2 szer volt táborban is. Így akartak kompenzálni.
Tegnap este mikor hazajöttem,anyukám számon kérte rajtam h mire mennyit költöttem,meg h nem kellett volna az összes pénzt elcsesznem,nem tudom beosztani a pénzt,meg h ők azért megdolgoztak,stb...
Le voltam döbbenve,mert azt hittem h azért adtáka pénzt h érezzem jól magam. Erre hazajövök és nekem esik anyu,majdh nem vissza kérte a pénzt!
Arra gondoltam,h majd vissza adom nekik ha megkapom a fizetésemet. Öcsém azt mondja ne foglalkozzak vele,örüljek h adtak és mivel már elköltöttem nem tudnak mit csinálni
megértem, hogy megsértődtél. vagy ne adjanak, vagy ha adnak akkor jó szívvel. ez a számonkérés, ez nagyon tapintatlan, bántó.
én visszafizetném a helyedben. nem kell nagy hisztit csapni, csak higgadtan odaadni és megmondani, hogy nincs harag, de legközelebb ha valamit adnak, akkor azt szívesen adják, vagy inkább ne... szerintem ez így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!