Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor vissza adjam a pénzt?

Most akkor vissza adjam a pénzt?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,van egy 17 éves öcsém. Szüleim adtak 30 ezer ft-ot,h el tudjak menni barátommal nyaralni egy hétre. Azért adták mert öcsémet meg elengedték és fiették neki a Szigetet,meg már 2 szer volt táborban is. Így akartak kompenzálni.

Tegnap este mikor hazajöttem,anyukám számon kérte rajtam h mire mennyit költöttem,meg h nem kellett volna az összes pénzt elcsesznem,nem tudom beosztani a pénzt,meg h ők azért megdolgoztak,stb...

Le voltam döbbenve,mert azt hittem h azért adtáka pénzt h érezzem jól magam. Erre hazajövök és nekem esik anyu,majdh nem vissza kérte a pénzt!

Arra gondoltam,h majd vissza adom nekik ha megkapom a fizetésemet. Öcsém azt mondja ne foglalkozzak vele,örüljek h adtak és mivel már elköltöttem nem tudnak mit csinálni

2010. aug. 22. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valami váratlan kiadás jött vagy kibukott valamin. Kérdezd meg tőle együttműködően, hogy mi a baj.
2010. aug. 28. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem add vissza es mond el hogy mi sert teged,hogy a tesod elverhet barmennyit es ha neked adnak azt mar rogton szamon kerik toled hogy hova koltoted el.En a helyedbe megmondanam ha ilyen szandekkal adnak peznt akkor jobbha nem is adnak.
2010. aug. 28. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Fizesd vissza. Mondd, hogy megdolgoztál érte:)
2010. aug. 28. 22:03
 14/15 anonim ***** válasza:
én nem adnám de legközelebb ha ilyen van mondanám h nem kérek olyan múltkori segítségből. nem tudom ki hogy van vele de ha már nyaralok akkor lehetőségekhez mérten jól akarom magam érezni. spórolni otthon is tudok.
2010. aug. 28. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

megértem, hogy megsértődtél. vagy ne adjanak, vagy ha adnak akkor jó szívvel. ez a számonkérés, ez nagyon tapintatlan, bántó.

én visszafizetném a helyedben. nem kell nagy hisztit csapni, csak higgadtan odaadni és megmondani, hogy nincs harag, de legközelebb ha valamit adnak, akkor azt szívesen adják, vagy inkább ne... szerintem ez így korrekt.

2010. aug. 29. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!