Miért mondja ezt a nagymamám mindig?
Figyelt kérdés
Ha nagymama valamelyik rokonával vagy bárkivel jó viszonyban lesz nagyon barátságot kötnek mindig mondja”Nem én rajtam múlik a kapcsolat hanem pl a Csillán, Marikán, Ilonkán” szóval mindig azt mondogatja nem ő rajta múlik egy kapcsolat hanem a másik félen.. na de ő se szent ő is hibázhat egy kapcsolatban akkor miért mondja hogy nem ő rajta múlik2021. ápr. 23. 07:08
1/7 anonim válasza:
Nem képes felelősséget vállalni a tetteiért, döntéseiért, hibáiért. Sokkal egyszerűbb mást okolni, mint saját magunkat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk.
2/7 anonim válasza:
Miért nem mondod neki, hogy mama, ennyi idősen már illene tudnod, hogy egy kapcsolat (akármilyen) mindig két emberen múlik?
3/7 anonim válasza:
Az van amit az egyes mondott , de ne idesíts ezzel , mert már öreg úgyse fog változni ( tapasztalat)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem öreg. 59 éves
2021. ápr. 23. 07:29
5/7 anonim válasza:
Nem képes felelőséget vállalni, mást sokkal könnyebb hibáztatni
6/7 anonim válasza:
Miért kellett majdnem mindenkit lepontozni?
7/7 anonim válasza:
Szerintem senki nincs lepontozva
(5-ös voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!