Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szigorú velem?

Miért ilyen szigorú velem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy 13 éves múltam (nemsoká 14 leszek), és anyukám rengeteg mindent nem enged. Ballagáskor is szerettem volna bemelíroztatni a hajam, de lehet azt se fogja engedni, meg még a sminket se engedi nyáron se..és nem tudom mit tehetnék. Magassarkút is majd csak 16 éves korom körül vehetek fel, pedig én csak pár centisre gondoltam,azt sztem már most is hordhatnék.

Nem tudom, hogy kéne neki mondanom, vagy kérdeznem, nincs ötletem:S

Nem értem, hogy miért ennyire szigorú velem:( Nem félthet ennyire, nekem is fel kell nőnöm egyszer.

Egyébként is most vagyok fiatal, és mikor bnőm jön hozzám most is nyáron, és látom, hogy kivan festve a szeme, akkor rossz érzés, hogy nekem meg nem engedik..Meg sok minden van amit másnak engednek, nekem meg nem.:(

Légyszi adjatok valami tanácsot!!

Köszönöm

2010. aug. 22. 00:05
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

utolsó:

jah már am kipróbáltam, mikor suliba elvitte bnőm és kihúzta a szemem vele, sztem jól állt:)

utána meg csomó ideig dörzsöltem, h otthon nehogy meglássák...xD

2010. aug. 23. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!