Rámszólhat egy közeli családtag azért hogy tegyem el egy cuccom (pl.labda,fülhallgató) az asztalról?
nekem ez egy óriási trauma volt, hogy nagyszülőknél életemben először végre láttam a power rangersből egy részt, és anyám unokatesójának a tróger senki férje megjött, kivette a kezemből a távirányítót, és elkapcsolta, mondván hogy nem kell mesét nézni, mert hülyeség
mindenki kussolt, a szüleim, nagyszüleim, és a többi rokon is, nem védtek meg
akkor eldöntöttem, hogy ha felnőtt leszek, az én házamban senki nem fog okoskodni, mert repül
Nem kell hisztizni... Hogy kié a ház meg stb blablabla...
Igen szólhat más kérdés h milyen stílusban...
Akkor ha mamámnál vagyunk ne szóljak tesóm kisfiára ha épp éles tárggyal játszik?
Hagyjátok már magatokat komolyan...
Biztos csak annyi a sztori h elkellett raknia a fülest mert terítettêk az asztalt aztán most itt hisztizik
Ecsém, a helyzet az az, hogy pakolj el magad után. Mi lenne, ha mindenki az asztalon tárolná a vackait. Anyád a kozmetikai cuccát, apád a bejövő postát, tesód a Barbie-babát.
Az más kérdés, hogy a sógor milyen stílusban vakkantott oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!