Mit kérjek szülinapomra mamámtól?
kamionos21 :
Most miért bántod ??? Örülj, hogy fiatal vagy és előtted van még az élet. ha valami nem jó, próbálj változtatni,akár itt is lehet segítséget kérni. Nem a kérdező tehet arról,ha neked valami rossz.
Szerintem is süti, süti, süti.
Vagy menjetek el sétálgatni a városba, hátha megtetszik valami apróság. De drága dolgot meg sok pénzt szerintem nem illik kérni. És mutasd ki a mamádnak, hogy szereted!
10.30 - nak :
Miért gondolod, hogy nem szerény ? A 14 évesek szerintem
egyszerűen csek túlőszintén tudnak kérdezni. És nem tudhatod, mire érti, hogy mindene megvan. Én nem származom gazdag családból, de jó volt 14-nek lenni és visszetekintve nekem is megvolt mindenem, ami akkor kellett. Pedig semmi drága cuccom nem volt.
10.32 és 10.36 vagyok :
ha nem tud sütni, akkor menjetek el cukrászdába vagy fagyizóba. Esetleg Te is meghívhatod valamire. Beszélgessetek,ha ritkában van alkalmatok találkozni. Biztos jól esik neki, ha érdeklődsz, hogy hogy van, mi van vele, rendben van-e az egészsége.
Amúgy nem szeret sütögetni, főzni ? Nem baj, csak kicsit meglepett, mert a mamák általában szeretnek és szoktak.
Nekem anyukám nem szeret főzni, de persze szokott.
Nem kell szerintem a kérdezőnek minden mondatát kivesézni.
Hisz nem is ismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!