Miért szólnak bele hogy hogyan nevelem a gyerekemet?
Van egy 6 éves fiam (egyedül nevelem) és nem hagynak békén. Hagyom hogy úgy öltözzön ahogy akar, azt egyen amit akar, akkor aludjon el amikor akar meg ilyenek. Nem lógok egész nap rajta hogy úristen mi fog vele történni..hagyom hogy azt csinálja amihez kedve van (azért mindent nem engedek meg) legalább így tanul a hibáiból. Párszor lemegyünk az egyik kocsmába meccset nézni nagy dolog...nem történik ott se semmi ott szinte csak törzsvendégek vannak és amúgy se az a nagyon cigifüstös hely. Jó ez így. Nem lesz belőle semmilyen drogos mert majd a társaságára figyelek. Nem lesz neki semmi baja tudja h mit lehet meg mit nem. Miért baj hogy hagyom hogy azt csinálja amihez kedve van? Amúgy jól kijövünk olyan mintha haverok lennénk
mondjuk most biztos be fogtok szólni..:D
Én sem támogatom ezt a nevelési módszert. Nem véletlen, hogy "évezredek" óta, az asszony neveli a gyerekeket, mert mi lett volna a világból, ha mindenki azt csinál amit akar? Gyilkosok, tolvajok, pedofilok, drogosok, munkakerülők...Had ne részletezzem.
Te már elfelejtetted, vagy még nem jöttél rá: egy gyereknek igenis kell korlát! Ő is arra vágyik, hogy valaki mondja meg mit szabad és mit nem!
Én is jártam néha apámmal kocsmába (kocsma:értsd.IV-V osztályú hely)és rendes ember lett belőlem.
Szerintem :)
Jó, nekem sem volt minden megengedve, de nem is fogtak szigorúan.
Nekem lányom van úgyhogy kocsma kizárva de szerintem egy fiúnak "belefér".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!