Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik nem hajlandók lakást felújítani, bővíteni vagy elköltözni otthonról, noha családot alapítani azt tudnak?
Ő dolguk.
És a kettőnek sok köze nincs egymáshoz.
Én 18 nm házban nőttem fel 3 tesómmal. Egyszerűen nincs mindenkinek sem tőkéje, sem szüksége felújításra.
Én ilyen körülmények között nőttem fel és a mai napig kérdezem, hogy hol volt a gyámügy?
Nem volt fürdőszobánk, sem folyó víz a házban, se fűtés. Télen jégvirágos volt az ablak. Anyámék is az én szobámban laktak, mert az volt a legkisebb, azt lehetett a lopott árammal úgy-ahogy kicsit felfűteni. Kívülről romos ház, szakadozott le a vakolat, égig ért a gaz.
Nem volt gyermekkorom, nem voltak barátaim, mert hozzánk nem jöhetett senki, annyira szégyelltem.
Látszik, hogy előző válaszolóknak fogalmuk sincs, hogy milyen ez.
2-es: igen, százszor is elképzeltem, milyen lenne fogat mosni, meleg szobában ülni, meleg ételt kapni, egy gyermekotthonban a barátokkal játszani, konkrétan oda vágytam. De a gyámügy nem volt sehol.
3-as, 4-es: igen, ő dolguk. De akkor nem kell gyereket szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!